Mijntje Lammen en Tamika Lont aan de slag bij Certus Groep

21 juni 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Certus Groep heeft het team versterkt met twee nieuwe collega’s: Mijntje Lammen en Tamika Lont.

Met een master in Strategisch Human Resource Management (cum laude behaald) voelt Mijntje zich als een vis in het water op het snijvlak tussen organisatieontwikkeling en human resources.

Bij Certus Groep, een adviesbureau gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling binnen het publieke domein, is Mijntje sinds enkele maanden actief als Adviseur Fysiek Domein.

Mijntje Lammen and Tamika Lont

In deze rol acteert ze als kennispartner van gemeenten binnen de regio Zuid-Holland Zuid en Zeeland. “Ik voer gesprekken met de afdelingshoofden en teamleiders op het gebied van personele vraagstukken. Tevens spreek ik verschillende overheidsspecialisten met een achtergrond in de openbare ruimte, ruimtelijke ordening, vastgoed en vergunning & handhaving.”

Tamika is recenter aan boord gekomen bij Certus Groep. Zij maakte de overstap van Gemeente Dordrecht waar ze met succes het traineeship Data- & Informatiemanagement doorliep. Daarvoor behaalde ze een bachelorsdiploma in User Experience Design aan de De Haagse Hogeschool.

In haar rol als Projectmedewerker is Tamika verantwoordelijk voor het ondersteunen van Certus Groep-projecten, vooral binnen het sociaal domein. Hier zet ze de kennis in die ze de afgelopen twee jaar binnen Gemeente Dordrecht heeft opgedaan.

Ook houdt ze zich bezig met het evalueren en verbeteren van de proposities. “Door het gebruik van iteratieve evaluatiemethoden streef ik naar het continu verbeteren van diensten met oog op de behoefte en vraag vanuit de publieke sector.”