Maandag koopt finance-detacheerder Quinnoah Consulting

25 mei 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Detacheerder Quinnoah Consulting is ingelijfd door Maandag, dat hiermee zijn aanwezigheid in het finance-domein uitbouwt.

Het in Numansdorp gevestigde Quinnoah Consulting detacheert hoogopgeleide financiële professionals bij onder meer banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Het team bestaat uit 55 professionals. Zij worden nu onderdeel van de Finance-praktijk van Maandag, een van de grotere flexbedrijven van ons land.

“Samen kunnen we verder groeien en een vooraanstaande rol gaan innemen in de finance-sector, maar zeker ook daarbuiten”, vertelt Rob van Geel, oprichter van Quinnoah Consulting.

Maandag koopt finance detacheerder Quinnoah Consulting

Door de krachtenbundeling verdubbelt Maandag zijn interim- en talentpool gericht op projectmanagement- en supportrollen binnen de finance-functie.

De deal levert Maandag ook een verdere sectorverbreding op. De dienstverlener is van oudsher vooral sterk in het publieke domein, maar is de afgelopen jaren (vooral via overnames) bezig om de positie in de private sector uit te bouwen.

“We hebben hoge groeiambities en zijn actief op overnamepad om voorop te blijven lopen op het gebied van HR-dienstverlenging”, vertelt Freddy Verweij, CEO van Maandag. “We richten onze blik niet alleen op de publieke maar ook op de commerciële markt. Met Quinnoah Consulting kunnen we beter voldoen aan de snelgroeiende vraag naar professionals zoals CDD-analisten, financieel adviseurs en BI-analisten.”

Andere partijen die Maandag recent heeft ingelijfd zijn Solvus, TalentSourcer en WIBA IT.

“De markt ontwikkelt zich razendsnel, wij willen de meest relevante en duurzame verbinder zijn tussen professionals en opdrachtgevers. We kijken vooral naar sectoren die goed bij ons aansluiten”, zegt Verweij.

Maandag heeft in ons land 40+ vestigingen in 15 steden. Het bedrijf is naast de detachering ook actief in flex (uitzenden), zzp-bemiddeling, HR-dienstverlening, recruitment proces outsourcing en managed services.