Arjan Lautenbach treedt toe tot partnerteam van The Change Studio

02 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Veranderbureau The Change Studio heeft het partnerteam uitgebreid met Arjan Lautenbach.

Na twaalf jaar partnerschap bij Partner In Ontwikkeling en twee jaar samenwerking met PRCS, kiest Arjan Lautenbach voor toetreding bij The Change Studio, een boetiek die in 2018 werd opgericht door Arend Ardon en Daniël Wolfs.

Lautenbach koos voor het bureau “om nog wezenlijker bij te dragen aan de ontwikkeling van leiderschap in dynamisch veranderende organisaties”, zo legt hij uit.

Arjan Lautenbach treedt toe tot partnerteam van The Change Studio

Ardon reageert verheugd op de komst van de nieuwe partner. “De kennis, ervaring en expertise van Arjan sluiten naadloos aan bij onze opdrachten op het gebied van leiderschap en vernieuwing. En we hebben in het verleden natuurlijk al enkele jaren samengewerkt.”

Als veranderaar lag de focus van Lautenbach altijd al op de sociaal-psychologische uitdagingen in het veranderen, op leiderschapsontwikkeling en op het samen bewerkstelligen van duurzame gedragsverandering in professionele, kennisintensieve organisaties.

“Ik kan me geen betere plek wensen om met bevlogen collega’s bij te dragen aan echte vernieuwing. Vernieuwing waar mensen enthousiast van worden – zich eigenaar van voelen”, vertelt hij enthousiast.

“Wij geloven dat we de antwoorden voor de uitdagingen van nu niet vinden op platgetreden paden. Vernieuwing ontstaat alleen langs nieuwe wegen”, voegt Ardon toe.

The Change Studio ontwikkelt samen met zijn opdrachtgevers en hun professionals nieuwe wegen naar vernieuwing – van plannen uitrollen naar beweging creëren. Van verandering implementeren naar ambities tot leven brengen. Van het zoveelste veranderproces naar samen gaan voor memorabele resultaten.

“In onze journeys ontwikkelen we stappen, interventies en vooral gedrag waarmee we ambities vanaf het begin tot leven brengen”, voegt Wolfs toe.

“De unieke visie en aanpak van The Change Studio passen uitstekend bij hoe ik zelf in organisaties bijdraag aan verandering”, vertelt Lautenbach. “Nergens zie ik meer impact op het veranderende gedrag van leiders en professionals. Op hoe ze leren, reflecteren en daarmee echte beweging in gang zetten. Prachtig om daarbij aan te sluiten.” 

“Arjan brengt een schat aan ervaring mee naar The Change Studio”, aldus Ardon. “En vakmanschap en creativiteit waarmee we onze change en leadership journeys weer verder kunnen verrijken.”

Wolfs valt bij: “De toevoeging van zijn veranderpraktijk aan ons bureau is een aanwinst voor onze opdrachtgevers. Samen kunnen we nog meer bijdragen aan betekenisvolle vernieuwing. Daar is het ons om te doen.”