Grant Thornton huurt 2 etages in The New Loft Office

26 april 2012 Consultancy.nl

Grant Thornton is eind maart verhuisd van haar kantoor aan de Joop Geesinkweg naar het gebouw 'The new loft office' in Amsterdam-Zuidoost. Het accountants- en adviesorganisatie huurt de bovenste twee verdiepingen. Belangrijkste redenen voor de verhuizing is volgens Grant Thornton "de behoefte om duurzamer te werken en letterlijk te zorgen voor meer transparantie en flexibiliteit op de werkvloer".

Volgens Bart Jonker van Grant Thornton, heeft de vestiging Amsterdam oog voor duurzaamheid. "Dat komt onder meer tot uitdrukking in onze huisvesting. Zo ligt het nieuwe kantoor op een steenworp afstand van station Bijlmer-Arena en is derhalve goed te bereiken met het openbaar vervoer, zowel door onze klanten als medewerkers. Bovendien wordt 'The new loft office' op duurzame wijze gekoeld en verwarmd dankzij betonkernactivering. Hiertoe wordt water uit de Ouderkerkerplas gebruikt."

Open, flexibele werkplekken
Waar Grant Thornton ook bewust voor heeft gekozen, is het nieuwe werken. Zo straalt het kantoor openheid en transparantie uit. Jonker: "We gaan voor open, flexibele werkplekken en daarmee voor efficiency in huisvesting. Dat levert niet alleen een kostenbesparing op, maar moet ook leiden tot meer transparantie en betere onderlinge samenwerking en communicatie. Dat levert weer enthousiaste en tevreden medewerkers op die dat op hun beurt uitstralen naar onze klanten."

Medehuurders
Grant Thornton 'bemenst' 'The new loft office' niet alleen. Medehuurders zijn ondermeer Blackbox, National Geographic en Design SIXSIX. In de omgeving bevinden zich bedrijven als Deutsche Bank, ING en TMF. Ook het Ziggo Dome grenst aan het nieuwe kantoor en de Amsterdam ArenA ligt op een steenworp afstand.

Nieuws

Meer nieuws over