Gerard Mulder topman van Arenthals Grant Thornton

03 april 2003 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Gerard Mulder (1953) is per 1 april 2003 door accountants- en adviesorganisatie Arenthals Grant Thornton benoemd tot de nieuwe bestuursvoorzitter. Ook neemt hij zitting in de Board of Governors van Grant Thornton, het internationale netwerk waarvan Arenthals Grant Thornton deel uitmaakt.

Accountant Gerard Mulder is sinds 2001 bestuurslid en al vanaf 1994 werkzaam bij Arenthals Grant Thornton. Het bestuur van het adviesbureau bestaat daarnaast uit John van der Meer (penningmeester) en Jan Bleijenberg (secretaris).

Omzet met 5% gestegen 
Arenthals Grant Thornton maakte tevens bekend dat in 2002 een omzet van €37,8 miljoen werd gerealiseerd. Dit is een stijging van 5% ten opzichte van de omzet die in 2001 werd geboekt. Volgens de nieuwe bestuursvoorzitter Gerard Mulder is dit boven de verwachtingen. Mulder: "2002 stond in het teken van consolidatie. De belangrijkste doelstelling was het goed implementeren van de fusie die in 2001 werd aangegaan tussen Arenthals Chaudron en Arenthals & Partners. Deze fusie heeft in 2002 dus definitief haar beslag gekregen. Mede gezien de economische ontwikkelingen is Arenthals Grant Thornton tevreden over het resultaat". Het aantal partners en personeelsleden van Arenthals Grant Thornton is nagenoeg gelijk gebleven.

Over Arenthals Grant Thornton
Arenthals Grant Thornton heeft ruim 450 medewerkers verspreid over 9 vestigingen. Het adviesbureau maakt deel uit van Grant Thornton, één van de meest grootste accountants- en adviesborganisaties ter wereld. Grant Thornton is met 22.000 professionals actief in 110 landen en beschikt over een netwerk van meer dan 650 kantoren.