PwC opent nieuwe Business School in Zuid-Afrika

06 april 2012 Consultancy.nl

PricewaterhouseCoopers (PwC) heeft een Business School in Zuid-Afrika geopend. De nieuwe school volgt op de recente opening van een Business School in de Verenigde Staten. PwC wil in de komende jaren meer vestigingen openen op andere continenten.

De Business School biedt professionals een platform om hun kennis in meerdere disciplines, waaronder accounting, audit en advisering, te delen. Suresh Kana, PwC'’s CEO van Zuid-Afrika, zei: “De ontwikkeling van ons talent wordt steeds belangrijker. PwC heeft onlangs een studie uitgegeven over CEO’'s wereldwijd. Daaruit blijkt dat meer dan 75% van de CEO’'s hun inzet voor het creëren en stimuleren van een vakkundig personeelsbestand in de komende drie jaar zal vergroten.”

Klanten
De Business School zal ook gebruikt worden om klanten te benaderen en te helpen. “De Business School zal tevens waardevol zijn voor onze cliënten. De oplossingen voor vaardighedenontwikkeling die wij aanbieden zijn op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van onze cliënten. Hierdoor kunnen zij de concurrentie voorblijven in de uitdagende markten van vandaag de dag”, vervolgde Kana.

Nieuws