Certus Groep breidt team uit met drie professionals

02 november 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Certus Groep heeft in de afgelopen periode drie nieuwe professionals toegevoegd aan het team: marketeer Manuel Spoel, en recruiters Cindy van Eekelen en Ocyra Shewpersad.

In zijn rol als Marketing en Communicatie Adviseur is Manuel Spoel verantwoordelijk voor alle (digitale) communicatie- en marketinguitingen van Certus Groep en De Lerende Ambtenaar (een en digitale leeromgeving voor overheidsprofessionals).

Spoel deed hiervoor vijf jaar ervaring op bij YoungCapital, waar hij zich richtte op online marketing, marketing en communicatie, en projectmanagement gericht op de arbeidsmarkt.

Manuel Spoel, Cindy van Eekelen en Ocyra Shewpersad - Certus Groep

Spoel heeft een academische achtergrond in sociale wetenschappen. Tijdens zijn studie, gericht op de ontwikkeling en wisselwerking tussen arbeid, zorg en vrijetijdsbesteding, groeide zijn interesse in de rol en betekenis van lokale overheden en de arbeidsmarkt in onze samenleving.

Cindy van Eekelen is afgestudeerd aan de opleiding Human Resource Management en werkt sinds oktober bij Certus Groep. Ocyra Shewpersad kwam een maand eerder aan boord. Naast haar parttime baan bij de zakelijke dienstverlener voor de publieke sector volgt ze de studie Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam.

In de rol van recruiters ondersteunen Van Eekelen en Shewpersad de wervingsvraagstukken van Certus Groep. Voor klanten gaan ze op zoek naar de juiste overheidsspecialist, dit doen ze zowel binnen het sociale als het fysieke domein. En ook zijn ze actief in de werving van nieuwe professionals voor Certus Groep.

Certus Groep is een organisatieadviesbureau voor de publieke sector. Het Rotterdamse bureau ondersteunt opdrachtgevers met arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding en ons talentenprogramma’s.