Daniëlle van de Velde wordt partner bij inkoopadviseur Tender People

11 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Tender People, een adviesbureau gespecialiseerd in inkoop en aanbesteden binnen het publieke domein, heeft Daniëlle van de Velde benoemd tot partner.

Van de Velde wordt de derde partner van het Utrechtse bureau, naast Ludo Huisman en Kees Koopmans, die het bureau de afgelopen tien jaar samen hebben bestuurd. Het trio geeft leiding aan een team van ruim tien adviseurs en juristen.

De afgelopen jaren werkte Van de Velde als zelfstandig consultant op het gebied van inkoop. In deze periode was ze als associate al verbonden aan Tender People. Na succesvol te hebben samengewerkt aan diverse trajecten kiezen de twee partijen nu voor haar toetreding tot de maatschap.

Ludo Huisman, Danielle van de Velde en Kees Koopmans

“We werken al vele jaren met plezier samen met Daniëlle. Haar enthousiasme voor inkoop en de manier waarop zij teams meeneemt zijn enorm inspirerend. We zijn heel blij dat zij ons team komt versterken en samen met ons richting kan geven aan de verdere groei van Tender People”, aldus Huisman en Koopmans.

Van de Velde neemt uitgebreide inkoopervaring in de publieke sector mee naar het bureau. Eerder werkte ze voor onder meer gemeente Den Haag, gemeente Vlaardingen, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en het ministerie voor Algemene Zaken.

“Impact maken bij publieke opdrachtgevers geeft mij enorm veel energie”, zegt Van de Velde. “Toen de kans voorbij kwam om samen met het team van Tender People te mogen bouwen aan inkoopafdelingen heb ik geen moment getwijfeld.”

Naast haar rol bij klanten neemt Van de Velde de portefeuille teamontwikkeling onder haar hoede. “Ik word verantwoordelijk voor de aansturing van een team gedreven en enthousiaste inkoopadviseurs en voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.”

Klanten van Tender People zijn onder meer de Erasmus Universiteit Rotterdam, diverse gemeenten en semipublieke instellingen.