Victor Edel sluit zich aan bij JM Corporate Finance

10 juli 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

JM Corporate Finance heeft een nieuwe manager aangesteld: Victor Edel. Hij brengt meer dan acht jaar ervaring als overnameadviseur mee naar de corporate finance boutique.

Victor Edel maakt de overstap van Van Oers Corporate Finance, waar hij de afgelopen ruim acht jaar actief is geweest, in zijn laatste rol als Transaction Manager. Eerder in liep hij stage bij Blue Mind Corporate finance.

Voorafgaande aan zijn professionele loopbaan rondde hij een Master Finance aan Tilburg University af en werd hij na een Master Business Valuation aan TIAS Business School in 2017 ingeschreven als Register Valuator bij het NIRV.

Victor Edel, Manager, JM Corporate Finance

In de afgelopen jaren heeft Edel ondernemers en organisaties bijgestaan bij hun meest prangende M&A-vraagstukken. “Door het combineren van een sterke theoretische basis met een praktische insteek is Victor in staat om ondernemers op een nuchtere en verhelderende manier bij te staan, met oog voor het optimale resultaat”, aldus JM Partners.

In zijn rol als manager en aanspreekpunt voor klanten coördineert Edel het gehele overnametraject. “Ik hecht er waarde aan om proactief de lijnen uit te zetten en met oog voor de relatie met andere betrokken partijen en de belangen en transactiedoelstellingen van mijn opdrachtgever te bewaken en optimaliseren”, laat hij weten.

Volgens Edel vormen deze M&A trajecten een complex en tijdrovend proces: “Een combinatie van mensen en cijfers, ideeën en acties. Niet altijd gemakkelijk, wel leuk en uitdagend. En dat plezier en die uitdaging is precies datgene wat ik ervaar in mijn werk als overnameadviseur.”

In deze trajecten hebben ondernemers volgens Edel vooral behoefte aan “direct contact, overzicht in het proces en op de hoogte zijn van de acties die wij als adviseur nemen.”

JM Corporate Finance werd opgericht in 2009 en telt anno 2021 een team van zo’n tien adviseurs. Het kantoor werkt onder meer voor banken, informele investeerders, advocaten/curatoren en participatiemaatschappijen. Naast vestigingen in Breda en Amsterdam is JM Corporate Finance ook actief vanuit een kantoor in Surrey (in het Verenigd Koninkrijk).