Sabreena Thakur-Rana en Robert Karremans partner bij Grant Thornton

23 december 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Grant Thornton heeft per 1 januari 2022 twee nieuwe partners benoemd: Sabreena Thakur-Rana en Robert Karremans.

Sabreena Thakur-Rana (33) heeft binnen Grant Thornton de complete carrièreladder doorlopen – in 2009 kwam ze als stagiaire aan boord. “Ik ben erg trots en heel dankbaar dat mij de mogelijkheid is geboden om toe te treden als partner. De afgelopen jaren heb ik veel energie gekregen van de nauwe samenwerking met onze collega’s en klanten.”

Thakur-Rana heeft een achtergrond in assurance en specialiseert zich inmiddels enkele jaren in duurzaamheidsrapportages en het controleren hiervan. Haar huidige klantenportefeuille omvat een scala van (middel)grote nationale en internationale bedrijven in verschillende sectoren zoals handel, productie, dienstverlening en vastgoed.

Robert Karremans en Sabreena Thakur-Rana - Grant Thornton

Ze houdt zich ook bezig met innovatie van de controlepraktijk, diversiteit & inclusie en ESG-rapportage en -assurance. “In mijn nieuwe rol zal ik een verdere bijdrage leveren om Grant Thornton als een toonaangevende en kwalitatief hoogwaardige accountancy- en adviesorganisatie in de mid-corporate markt op de kaart te zetten.”

Robert Karremans (55) is sinds 2015 werkzaam voor Grant Thornton. Momenteel is hij verantwoordelijk voor Incompanion, een bedrijfsonderdeel voor de verwerking van financiële administraties van ondernemers. Incompanion helpt opdrachtgevers met het slim en efficiënt verwerken van de boekhouding, zodat ze 24/7 inzicht hebben in het financiële reilen en zeilen van hun onderneming.

“Ik heb enorm veel plezier in het samen met de klant stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. Samen met mijn team zijn we in staat de klant verregaand te adviseren en te ondersteunen in deze transitie. We slagen erin om de processen efficiënter te maken en daarmee voor de ondernemer kosten te besparen”, aldus Karremans.

Karremans is opgeleid als bedrijfskundige aan RSM Erasmus University, in de richting Leadership, Management & Governance. Hij startte zijn carrière in het bankwezen. In zijn functie van Regiodirecteur bij SNS Bank was hij medeverantwoordelijk voor de winkel- en franchiseformule van de bank en lid van het kredietcomité. In 2010 startte Karremans zijn eigen onderneming gericht op het digitaliseren van financiële processen.

Grant Thornton telt in Nederland meer dan 600 professionals, werkzaam vanuit acht kantoren door het land.