DELIVER kiest PwC als kennispartner voor congres in Amsterdam

23 september 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel

Europa’s toonaangevende evenement voor de retail e-logistics industrie, DELIVER, heeft PwC aan boord gehaald als kennispartner voor de 2021-editie van het event, dat komende maand zal worden gehouden in Amsterdam.

Zes jaar geleden zag DELIVER het levenslicht. Het event brengt bestuurders en leiders uit Europa’s e-commerce en logistieke landschap samen, met als doel hen te informeren over de laatste trends en ontwikkelingen in het domein. De bezoekers kunnen leren van tal van best practices en krijgen de kans om met andere professionals uit het werkveld te netwerken.

DELIVER organiseert verschillende offline en online events gedurende het jaar. Op 6 en 7 oktober verwelkomt DELIVER zo’n 1.000 beslissers van meer dan 80 grote organisaties actief in de e-logistics keten. Deelnemers krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld, met daarin interessante keynote presentaties, interactieve workshops en masterclasses, een-op-een meetings en, niet te vergeten, entertainment.

DELIVER kiest PwC als kennispartner voor congres in Amsterdam

"Het hoge innovatietempo in e-commerce, de logistieke en retailsector dwingt organisaties om hun strategieën en bedrijfsmodellen te transformeren. Inzicht in deze nieuwe wereld en het omarmen van innovatie en nieuwe manieren van werken zijn van cruciaal belang voor het verbeteren van groei, effectiviteit, klantervaring en compliance”, laat Stephane Tomczak weten, de CEO en oprichter van DELIVER (en een voormalig consultant bij PMP in Frankrijk).

Aan het programma van het DELIVER Amsterdam event dragen meerdere kennisleiders uit de e-logistics branche bij. Belangrijkste kennispartner deze editie is PwC – het Big Four accountants- en advieskantoor met wereldwijd zo’n 284.000 professionals. “PwC heeft een duidelijke visie op de industrie en de belangrijkste trends en ontwikkelingen daarbinnen”, geeft Tomczak aan.

"PwC kan bogen op diepgaande ervaring in de sector, een breed spectrum van zakelijke diensten en baanbrekende inzichten vanuit klantprojecten", voegt hij toe. Het kennispartnership zal worden geleid door PwC's Consulting team in Nederland, bijgestaan door experts uit het hele internationale netwerk van PwC, en door Strategy& - de strategische adviespraktijk van PwC.

In een recent uitgevoerde survey merken 1.500 managers in Nederland PwC Consulting aan als een van de top consultancybureaus in ons land voor e-business advies. in het Verenigd Koninkrijk erkende Financial Times PwC Consulting als een van de leidende spelers in zowel de retail- als logistieke sectoren. Het advieskantoor geniet ook vergelijkbare reputaties in andere grote Europese landen.

Jennifer Nelen, een partner bij PwC Nederland, geeft aan: "Ons huidige landschap vereist nu meer dan ooit een gemeenschap van samenwerking binnen de retail-, e-commerce- en logistieke sector om succesvol te kunnen inspelen op marktverschuivingen en disruptie. We slaan de handen ineen met DELIVER om deze gemeenschap in staat te stellen succesvol te reageren op marktverschuivingen en disrupties om continu duurzame waarde te creëren en vertrouwen te wekken bij bedrijven, klanten en de bredere samenleving."