Marc Sanders leidt Nederlandse tax praktijk van Alvarez & Marsal

05 augustus 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Alvarez & Marsal heeft een nieuwe leider benoemd voor zijn Tax-praktijk in Nederland: Marc Sanders.

Sanders brengt meer dan twintig jaar aan ervaring op het gebied van internationale belastingen en M&A mee naar het wereldwijde advieskantoor. In zijn nieuwe rol als Managing Director en opererend vanuit het kantoor in Amsterdam, zal Sanders leidinggeven aan het Alvarez & Marsal Taxand-team in ons land.

Hij maakt de overstap vanuit EY, waar hij de afgelopen twee jaar werkzaam was als tax partner in de International Tax & Transactions-praktijk. Sanders werkte eerder zo’n tien jaar voor het Nederlandse advocatenkantoor Taxand en zo’n tien jaar voor Deloitte vanuit kantoren in Nederland, de Verenigde Staten en Aruba.

Marc Sanders leidt Nederlandse tax praktijk van Alvarez & Marsal

Sanders is gespecialiseerd in belastingvraagstukken met betrekking tot M&A-deals en overige transacties, zoals carve-outs, afsplitsingen en schuldherstructureringen. Hij adviseert klanten over alle facetten van het Nederlandse en internationale belastingstelsel en heeft gedurende zijn loopbaan zowel multinationals als private equity-partijen en hun portfoliobedrijven bijgestaan.

De nieuwe Managing Director zal eveneens leidinggeven aan de transaction tax-dienstverlening van Alvarez & Marsal. Daarmee kan het kantoor nu ook in Nederland end-to-end diensten leveren aan klanten binnen het dealdomein.

“Hierdoor versterken wij onze geïntegreerde aanpak en dienstenaanbod voor klanten in de regio”, geeft Age Lindenbergh aan, Managing Director en co-hoofd van Alvarez & Marsal in de Benelux.

“We hebben de ambitie om onze tax-dienstverlening binnen het M&A-domein verder uit te breiden. Marc vormt een waardevolle toevoeging voor onze praktijk in de Benelux”, aldus Ernesto Perez, Managing Director en Global Practice Leader van de Tax practice.

Op LinkedIn schrijft Sanders over zijn nieuwe uitdaging: “Ik ben erg blij dat ik bij Alvarez & Marsal kom werken. De onboarding en ondersteuning waren geweldig en ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken.”