Grant Thornton benoemt partners in juridische en fiscale praktijk

02 juli 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Grant Thornton heeft per 1 juli 2021 twee nieuwe partners aangesteld: Géraldine Grünberg-Otto en Linda van de Reep.

Géraldine Grünberg-Otto heeft de afgelopen 20 jaar haar sporen verdiend als General Counsel en (zelfstandig) bedrijfsjuriste bij diverse (internationaal opererende) familiebedrijven in onder andere de maritieme, life science en private equity sector. Ze is gespecialiseerd juridische advisering, het aansturen van juridische projecten (waaronder corporate en projectfinancieringen) en het professionaliseren van het contractmanagement.

“Als partner benoemd worden bij zo’n prachtige organisatie als Grant Thornton, met een fantastische uitdaging om in vast te bijten, een geweldig team van juristen (en andere collega’s!) om mee samen te werken en het vertrouwen dat ik van begin af aan van iedereen heb gekregen: “trots” is eigenlijk een te klein woord om te omschrijven hoe ik me voel”, aldus Grünberg-Otto. 

Geraldine Grundeberg Otto en Linda van de Reep - Grant Thornton

Grünberg-Otto heeft de taak gekregen om de Legal Services-praktijk van Grant Thornton verder uit te bouwen. “In de huidige tijdgeest is een kentering zichtbaar van advocatuur naar bedrijfsjuridische dienstverlening. Klanten van nu vragen om proactief en pragmatisch advies van hoogwaardige kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. En dat is waar we met Legal Services sterk op inzetten.”

Linda van de Reep is zo’n negen jaar werkzaam bij Grant Thornton en maakt intern de promotie naar partner. Ze is actief als belastingadviseur binnen de fiscale praktijk, en werkt vooral voor grotere MKB en familiebedrijven, vaak met een internationaal accent. 

“Vanuit mijn interesse voor internationale vraagstukken en de scheepvaart maak ik deel uit van de industry groep Transport & logistics. Ik krijg energie van onze klanten en kan veel inspiratie halen uit de dynamiek binnen de onderneming. Ik schep er genoegen in om concrete oplossingen te bieden voor fiscale vraagstukken”, aldus Van de Reep.

Met de toetreding van het duo telt Grant Thornton 55 partners in Nederland, waaronder 12 vrouwelijke partners.