Richard Verbeek en Piet-Hein van Aalst nieuwe directie van LVT

12 mei 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Een mijlpaal voor communicatiegroep LVT. Voor het eerst sinds het ontstaan staat oprichter Charly Lammers van Toorenburg niet meer aan het roer. Hij draagt het stokje over aan een nieuw duo.

Het was 1994 toen Charly Lammers van Toorenburg zijn eigen communicatieadviesbureau oprichtte. Inmiddels, meer dan 25 jaar later, is het bedrijf onder zijn leiding uitgegroeid tot een groep van toonaangevende pr- en communicatiebureaus.

Vandaag de dag bestaat LVT uit drie labels: Progress Communications (een pr-firma met een focus op de sectoren IT en consumentenelektronica), LVTPR (een pr-bureau met een focus op de B2B-markt) en Contentbureau (een contentmarketing en social agency). Samen tellen de bureaus zo’n 50 medewerkers, werkzaam vanuit vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Bunnik.

Richard Verbeek en Piet-Hein van Aalst

Volgens Van Toorenburg is nu “de juiste tijd aangebroken” om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie leiders: Richard Verbeek en Piet-Hein van Aalst. “Zij krijgen mijn volste vertrouwen”, aldus Van Toorenburg.

Beide directieleden zijn goede bekenden van LVT. Verbeek, die is benoemd tot Chief Executive Officer, begon zijn bureauloopbaan bij LVTPR in 2000 en vervulde tot 2012 verschillende managementrollen binnen de groep in Nederland en België. Na een afwezigheid van enkele jaren keerde hij eind 2017 terug als Strategy Director.

Van Aalst is sinds begin 2020 als Directeur Strategie en Concept verbonden aan Progress Communications. Hij werkte daarvoor jarenlang in verschillende directierollen aan klant- en bureauzijde, waaronder bij branchegenoten Weber Shandwick en Ketchum. Van Aalst is benoemd tot Chief Commercial Officer.

Verbeek en Van Aalst geven per direct gezamenlijk leiding aan de groep, in nauwe samenwerking met het management van de drie labels. Van Toorenburg blijft als adviseur aan de groep verbonden.