Frank Schuurmans volgt Han Galema op bij Adagium

22 april 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Binnen Adagium bedrijfsoverdrachten heeft een partner- en bestuurswissel plaatsgevonden. Han Galema, een van de oprichters, is teruggetreden als aandeelhouder en zijn plek is ingenomen door Frank Schuurmans.

In de afgelopen 15 jaar is Adagium, een specialist in fusies, overnames en familieopvolging, uitgegroeid tot een “stabiel bedrijf met een bedrijfspand en een voltallig team deskundigen”, vertelt Galema, die het bedrijf in 2006 oprichtte samen met Albert Dominicus. Hoewel hij nu besloten heeft als aandeelhouder terug te treden, zal Galema als ambassadeur nauw verbonden blijven met het bedrijf.

De oprichter blikt positief terug op de afgelopen 15 jaar: “Adagium heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Ik ben dan ook trots op de gezamenlijkheid waarin we met het hele team een herkenbare onderneming hebben neergezet. De erkenning vanuit de markt is daar een goede bevestiging van”.
Frank Schuurmans volgt Han Galema op bij Adagium

Met de continuïteit van het bedrijf in het achterhoofd, is gekozen voor een opvolger uit de eigen gelederen: Frank Schuurmans is sinds 2014 werkzaam bij Adagium, na eerder zo’n achttien jaar in de bankensector te hebben doorgebracht. Schuurmans, die zich een Register Valuator mag noemen, kan bogen op ruim twintig jaar aan zakelijke ervaring als financier, sparringpartner en begeleider van bedrijfsovernames.

Dominicus licht toe: “Han en ik wilden graag een Register Valuator met enige vorm van senioriteit toevoegen aan ons team. Juist ook met het oog op de toekomst van Adagium. In die zin is de aandelenoverdracht, waar Han uitstapt en Frank toetreedt, een logische volgende stap”.

“De aanwezigheid van een Register Valuator is een absolute key competentie van onze onderneming”, vult Galema aan. “Dat bracht vooruitgang en vormde de basis voor de langetermijnsamenwerking die we voor ogen hebben.”

Schuurmans over zijn nieuwe rol: “Na 18 jaar in de bancaire wereld rondgewandeld te hebben, wilde ik terug naar de basis. Meer contact met klanten. Na enkele maanden bij Adagium was het voor mij al duidelijk, dit was iets voor de lange termijn. Bij het begeleiden van bedrijfsoverdrachten komen voor mij de leukste aspecten samen: het rekenwerk in combinatie met het menselijke contact.”

Galema besluit: “Ik heb vertrouwen in de toekomst van Adagium bedrijfsoverdrachten met deze twee heren aan het roer, op naar meer mooie deals met ons team!”