EBBEN Partners sluit samenwerking met Eagle TradeVision

17 maart 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

EBBEN Partners heeft een partnership gesloten met Eagle TradeVision, een boutique adviesbureau gespecialiseerd in financial advisory. De krachtenbundeling geeft een boost aan de dienstverlening op het gebied van herstructurering, fusies & overnames en onderzoek.

Eagle TradeVision wordt geleid door managing partner Jan Willem van Hunnik, een professional met meer dan 30 jaar ervaring. De gecertificeerd bedrijfsovernameadviseur en bedrijfseconoom heeft in zijn loopbaan seniorfuncties vervuld bij diverse multinationals, waaronder ACNielsen, British American Tobacco, Friesland Foods en Akzo Nobel. De afgelopen jaren heeft hij tientallen ondernemingen in diverse sectoren bijgestaan bij (internationale) herstructureringen, bedrijfswaarderingen en financieringen. 

In het kader van het partnership met EBBEN Partners heeft Van Hunnik zich als associate partner aangesloten bij het onderzoeks- en adviesbureau, dat zich onder meer richt op onderzoek & forensische diensten, audit, risicomanagement & compliance, waardering, geschiloplossing en herstructurering.
EBBEN Partners sluit samenwerking met Eagle TradeVision “Ik zal mijn expertise inzetten op het oplossen van vraagstukken rondom herstructureringen, ondernemingen in zwaar weer, fusies & overnames en divers aanpalend onderzoek, met de nadruk op grotere mkb-ondernemingen”, geeft Van Hunnik aan,

Hij benadrukt dat hij zich daarnaast voor zijn bestaande klanten zal blijven inzetten. Eagle TradeVision levert diensten op drie gebieden: fusies & overnames (met een focus op het midden- en kleinbedrijf), financiering voor groei en herstructurering en interim CFO-diensten.

Met multidisciplinaire teams bestaande uit registeraccountants, register valuators, data-analisten, (financieel) consultants en juristen voert EBBEN Partners onderzoeks- en adviesopdrachten uit in alle soorten organisaties, in zowel de publieke als private sector. Het bureau is actief vanuit kantoren in Hilversum en Brussel en kan naar eigen zeggen bogen op een netwerk van deskundigen overal ter wereld.