Kevin Driesen, Martijn Liem en Pieter de Vries partner bij CFI

12 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Corporate Finance International (CFI) heeft drie nieuwe partners benoemd in Nederland: Kevin Driessen, Martijn Liem en Pieter de Vries. Het partnerteam telt daarmee nu acht partners.

In een reactie op de promoties laat Managing Partner Raoul Duysens weten dat het M&A-advieskantoor er prat gaat dat alle drie de nieuwe partners voortkomen uit de interne gelederen: “Ze zijn allemaal een tijd geleden hun carrière gestart bij CFI en geven nu invulling aan de verdere internationale samenwerking en uitbouw van de gehele CFI Group.”

Wereldwijd is Corporate Finance International met 250 medewerkers actief in 26 kantoren in 18 landen. Het kantoor is gespecialiseerd in mid-market deals, waarbij dealwaarden doorgaans variëren tussen de €20 miljoen en €500 miljoen.

Kevin Driesen, Martijn Liem en Pieter de Vries partner bij CFI

De Nederlandse praktijk van CFI (voormalig MBCF) is actief vanuit een kantoor in Amsterdam en bestaat uit een team van zo’n twintig partners en consultants.

Kevin Driesen begon zijn loopbaan bij CFI. Na tussenstappen bij KPMG als Associate Director Corporate Finance en als Senior Manager M&A bij Volkswagen Financial Services, keerde hij in 2018 terug naar CFI. Daar richt hij zich op de Industrial Services-sector.

Martijn Liem sloot zich in 2011 aan bij CFI en is als partner actief binnen de sectorteams Business Services en Industrial Services. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames en gerelateerde financierings- en waarderingsvraagstukken.

Pieter de Vries maakt sinds 2012 deel uit van CFI en is gespecialiseerd in Business Services en Software & IT Services. Zijn trackrecord omvat sell-side en buy-side transacties, waarbij hij zowel corporate klanten als private equity-bedrijven adviseert.

Eerder dit jaar voegde ook een andere M&A-boutique, Squarefield, drie partners toe aan zijn team.