Metyis lanceert nieuwe global brand en visuele identiteit

01 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Internationaal management consulting-bedrijf Metyis heeft een nieuwe brand en visuele identiteit gelanceerd. Het adviesbedrijf vertelt over de nieuwe merknaam en waar deze voor staat.

Met trots kondigen we Metyis aan. Dit is een belangrijke mijlpaal in onze langetermijnstrategie om groei te ondersteunen, de kern te versterken en onze activiteiten te harmoniseren. Metyis is het hoogtepunt van onze positionering naar langetermijn-partnerships en onze hands-on benadering van digitale consulting – dynamisch en vooruitdenkend. 

Met onze multidisciplinaire teams creëren we gedurfde strategieën en innovatieve oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. We helpen hen kansen aan te grijpen. Samen streven we naar een blijvende impact en vieren we overwinningen.

Partnerships

Metyis’ aanpak van consulting is fris en levendig en pioniert met maatwerk om klanten aandachtig te adviseren en te begeleiden door een hands-on implementatieproces. Bij Metyis geloven we sterk in langdurige relaties door middel van partnerships met onze klanten. Een keuze die gebaseerd is op vertrouwen, transparantie en het nastreven van gemeenschappelijke doelstellingen. Gebouwd rond de fundamentele doelstelling om groei te ondersteunen en gedeelde belangen te benutten.

We zijn toegewijd aan onze partners en helpen hen specifieke capaciteiten en mogelijkheden uit te bouwen. Elk partnerschap is uniek en wordt zorgvuldig afgestemd op de doelstellingen van onze partner. Dit kan zijn in de vorm van een hub voor specifieke doeleinden, joint ventures of dienstverleningsovereenkomsten op lange termijn. Metyis stelt zijn partners in staat om de kansen binnen hun bedrijf te grijpen.

Ons DNA

Het merk Metyis is van binnenuit opgebouwd, als een integraal onderdeel van ons DNA en ons globale plan. Het weerspiegelt het reactievermogen, de energie en de levendigheid van onze teams en de organisatie. Metyis is ook een platform om te experimenteren, te innoveren en om een stem te geven aan iedereen die creatieve probleemoplossing en strategisch denken verenigt.

Ondanks deze uitdagende tijden voelen onze mensen, ons ethos en onze visie zich meer verbonden en dichter bij elkaar dan ooit tevoren. Het merk is een getuigenis van onze onderlinge verbondenheid – een project geleid en uitgevoerd door ons wereldwijde leiderschapsteam en onze ontwerp- en communicatiespecialisten.

Metyis is actief vanuit veertien kantoren wereldwijd, in Europa (Amsterdam, Barcelona, Kopenhagen, Faro, Londen, Madrid, München, Porto en Zürich), het Midden-Oosten (Abu Dhabi en Dubai), en Azië (Bangalore, Gurgaon en New Delhi).