Vincent Steenbakkers verbindt zich als partner aan EBBEN Partners

20 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Boetiek adviesbureau EBBEN Partners heeft een nieuwe partner aan boord gehaald: Vincent Steenbakkers.

De 40-jarige Steenbakkers wordt de vierde partner van het adviesbureau gericht op governance, risk & compliance, met een specialisatie in fraude en integriteit. De andere partners zijn Marcel Westerhoud, Cosmo Schuurmans en Evert-Jan Lammers – samen geven ze leiding aan een team van zo’n tien registeraccountants, consultants en juristen.

Steenbakkers heeft de taak gekregen om de valuation-, litigation- support- en restructuringdiensten uit te bouwen. “Wij zijn verheugd dat Vincent ons partnerteam versterkt. Hiermee kunnen we opdrachtgevers nog beter van dienst zijn”, aldus partner Evert-Jan Lammers, die eerder in zijn loopbaan partner was bij KPMG.

Vincent Steenbakkers vebindt zich als partner aan EBBEN Partners

De kersverse vennoot brengt ruime ervaring in finance met zich mee en is zowel registeraccountant (RA) en register valuator (RV). Als adviseur deed hij ervaring op bij onder andere PwC, HLG en Q-Concepts. Hij adviseerde een groot aantal ondernemingen in diverse segmenten (groot bedrijf en mkb, non-profit en diverse sectoren) op het gebied van audit, business valuation, due diligence, herstructurering, financieel feitenonderzoek en litigation support.

Ook was Steenbakkers een tijdje actief als financieel directeur bij ALLSAFE, een aanbieder van opslagruimte.

Over zijn toetreding zegt hij: “Ik kijk met ontzettend veel plezier uit naar de samenwerking met het team van EBBEN Partners om samen onze klanten en opdrachtgevers optimaal te bedienen en de organisatie verder uit te gaan bouwen. Dat doen we vanuit onze Caregiver wijze van dienstverlening waarbij wij onze klanten ontzorgen en ook echt betrokken zijn.”