Bram van Luijk wordt partner bij AdvisoryConsort

27 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Zeven jaar na zich bij AdvisoryConsort te hebben aangesloten, is Bram van Luijk nu benoemd tot partner.

Van Luijk startte in 2014 als consultant bij AdvisoryConsort. Hij wordt nu de derde partner binnen het adviesbureau, naast oprichters en partners Adjai Rambhadjan en Ian Legorburu. Gezamenlijk leiden zij een team van ruim tien adviseurs.

AdvisoryConsort is een advies- en implementatiebureau uit Rotterdam dat vooral klanten in de zorg bedient. Het bureau helpt grote ziekenhuizen en andere zorginstellingen bij uiteenlopende implementatie- en verandervraagstukken. Onder de dienstverlening vallen bijvoorbeeld het selecteren van softwareoplossingen en -leveranciers, de implementatie van systemen en het optimaliseren van processen.

Bram van Luijk, Partner, AdvisorConsortBram van Luijk richt zich persoonlijk op het begeleiden van grote IT-implementaties in de zorg, met een specialisatie in finance. Hij heeft ruime ervaring met ziekenhuis-ERP’s en heeft implementaties begeleid van AFAS, Vidavi, Oracle en Unit4 Business World. Onder de klanten die Van Luijk heeft geadviseerd bevinden zich onder meer ’s Heeren Loo, het Catharina Ziekenhuis, Medisch Spectrum Twente, Santiz Ziekenhuizen en ZGT.

Eerder in zijn loopbaan was hij werkzaam voor middelgroot organisatieadviesbureau SeederDeBoer, waar hij met succes het young professionals-programma doorliep.

AdvisoryConsort-medeoprichter Rambhadjan is verheugd over de toetreding van van Luijk. “We zijn trots op de stap van Bram. Hij heeft de afgelopen periode een uitzonderlijke bijdrage geleverd aan onze ERP-dienstverlening. De komende jaren zal hij deze dienstverlening verder gaan uitbouwen in zijn nieuwe functie.”

Ondanks de coronacrisis was 2020 een goed jaar voor AdvisoryConsort. Het bedrijf heeft zeventien klanten in verschillende sectoren ondersteund bij IT-implementaties. “Naast onze klanten in zorg zoals ziekenhuizen en GGZ-instellingen, hebben we flinke stappen gezet bij gemeentes en woningcorporaties”, besluit Rambhadjan.