Marlien Rump start als Managing Consultant bij Xtract

19 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Deze maand is Marlien Rump gestart als Managing Consultant bij Xtract. 

Ze brengt zo’n 15 jaar werkervaring in verschillende rollen op het scheidsvlak van business en IT mee naar de firma uit Assen, opgedaan bij onder meer Getronics, KPN, ApplicationNet en New Nexus. 

“In de tijd dat ik bij Getronics werkte heb ik Rob Extercatte [de oprichter en eigenaar van Xtract] leren kennen. We hebben daarna allebei ons eigen pad gevolgd, maar hielden door de jaren heen altijd contact. Toen Rob begin 2020 Xtract oprichtte spraken we al gauw de ambitie uit dat het gaaf zou zijn om samen iets te gaan doen.”

Marlien Rump start als Managing Consultant bij Xtract

Inmiddels is de hernieuwde samenwerking een feit. “Het afgelopen jaar heeft Xtract flink aan de weg getimmerd en er staat nu een prachtig team aan consultants klaar om organisaties in Noord- en Oost-Nederland te helpen het beste uit hun data, processen en mensen te halen”, legt Marlien uit. “Een mooi moment om in te stappen en vanaf nu met z’n zessen verder invulling te gaan geven aan alle plannen en ambities die er liggen.”

Bij Xtract helpt Marlien opdrachtgevers van het bureau bij het implementeren van hun complexe veranderopgaven. “Ik ben een energieke organisator en verbinder die in de rol van (interim)manager, projectmanager of adviseur graag beweging brengt binnen organisaties. Als echte doener houd ik van actie én zichtbare resultaten.” 

“Mijn overtuiging is dat je in elke situatie of samenwerking beweging kunt creëren, als je maar de eerste stap zet. In oprechte verbinding met de organisatie én de mensen in die organisatie kijk ik dan ook graag hoe processen beter, makkelijker of simpelweg leuker kunnen verlopen. Altijd met een toekomstgerichte blik, want ieder doel dat je wilt behalen ligt voor je in de tijd.” 

“Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de groei van Xtract in de komende jaren”, sluit Marlien af.