Maurice Schenk wordt partner bij Akro Consult

23 december 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Akro Consult, een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoed en gebiedsontwikkeling, heeft een nieuwe partner aangetrokken: Maurice Schenk.

Schenk neemt jarenlange ervaring mee naar Akro Consult, die hij gedurende zijn loopbaan heeft opgedaan bij de overheid en in de consultancysector. Momenteel is hij nog Senior Manager bij Baker Tilly, waar hij zich richt op financieel strategisch advies en gebiedsontwikkeling. Eerder werkte hij bij Big Four-kantoor Deloitte, waar hij een vergelijkbare rol bekleedde, meest recentelijk ook als Senior Manager.

De eerste tien jaar van zijn professionele carrière bracht hij door bij automatiseerder Ordina, waar hij een traineeshipprogramma doorliep, en bij gemeenten Barendrecht en Lansingerland, waar hij werkzaam was als planeconoom en projectleider op het gebied van gebiedsontwikkeling.

Maurice Schenk, Partner bij Akro Consult

Bij Akro Consult wordt Schenk verantwoordelijk voor Akro Finance. Hij gaat zich vooral richten op financieel strategische vraagstukken, sturing en beheersing van grondzaken, procesmanagement, grondbeleid en planeconomie. Ook zal hij betrokken zijn bij multidisciplinaire opgaven, zoals binnenstedelijk ontwikkelen, de transformatieopgaven, woningbouwversnelling, de energietransitie en het klimaatadaptief bouwen.

Tot de opdrachtgevers van Akro Consult behoren overheden, gemeentelijke en provinciale overheden en ook andere partijen die een rol spelen in gebiedsontwikkelingen, waaronder woningcorporaties en zorginstellingen.

Met de toetreding van Schenk per 1 februari 2021 bestaat het partnerteam van Akro Consult uit vijf vennoten. De overige partners zijn Roger Kersten, Patrick Esveld, Walter Stam en Paul van Dijk.