Partners for Innovation verhuisd naar nieuw kantoor

03 november 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Partners for Innovation, een Nederlands boutique adviesbureau gespecialieerd in duurzaamheidsvraagstukken, is gisteren verhuisd naar een nieuw pand in Amsterdam.

Het adviesbureau voor duurzame innovatie, opgericht in 2006, ontwikkelt samen met zijn klanten oplossingen voor een biobased en circulaire economie.

Naast het ontwikkelen van bijvoorbeeld bijbehorende bedrijfsmodellen, beoordeelt Partners for Innovation eveneens de impact op duurzaamheid. Verder ondersteunt het ook opdrachtgevers tijdens het hele proces, van het ontwikkelen van ideeën tot het afronden van succesvolle projecten.

Partners for Innovation verhuist naar nieuw kantoor aan de Veenkade

Het team van ongeveer twintig professionals heeft zijn kantoor aan de Cruquiusweg 54-56 in Amsterdam nu verruild voor de Veenkade, een locatie met uitzicht op het IJ, Noorderlicht en Pakhuis de Zwijger. “Wij zijn heel blij dat we deze geweldige locatie in het Oostelijk Havengebied hebben gevonden. We hebben hier meer ruimte voor onszelf en om onze partners en klanten te ontvangen.”

Verhuizen tijdens de coronacrisis is een logische keuze, aldus een woordvoerder: “Juist nu we vaker thuis werken, vinden we het belangrijk om een werkplek te creëren waar we elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en prettig kunnen samen-werken.”

Volgens het bureau is het daarnaast nu meer dan ooit hét moment om duurzame innovaties in de praktijk te brengen en het nieuwe kantoor gaat daarbij helpen. “Deze nieuwe locatie geeft ons extra energie om gezamenlijk de transitie naar een circulaire en duurzame wereld te maken.”

Partners for Innovation is naar eigen zeggen gespecialiseerd in het initiëren, voorbereiden, ondersteunen, financieren en implementeren van projecten en beleid op het gebied van duurzame productinnovaties in Europa en duurzame bio-energie in Sub-Sahara Afrika. Het kantoor van Partners for Innovation in Niger richt zich op ondernemerschap en duurzaamheid in de landbouw.

Partners for Innovation bestaat uit een team van ervaren ontwerpers, wetenschappers en projectmanagers en wordt geleid door een vijfkoppig partnerteam, bestaande uit: Peter Vissers, Siem Haffmans, Emiel Hanekamp, Peter Karsch en Ingeborg Gort.