Processpecialist SMRTR verwelkomt vier nieuwe professionals

21 september 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

SMRTR is fors gegroeid deze maand. Met het aantrekken van vier nieuwe young professionals groeit het team van de processpecialist naar tien medewerkers.

Verheugd en trots is SMRTR met de versterking van hun drie nieuwe Process Automation Consultants – David van der Zwaag, Dennis van Dijk en Hermani de Andrade en hun nieuwe stagiair – Karsten Veldhuizen. “Als jonge én ambitieuze professionals fungeren zij als de toekomst van het werkveld van procesverslimmers”, laat een woordvoerder van het boutique adviesbureau weten. De procespecialist uit Breukelen richt zich met zijn dienstverlening hoofdzakelijk op ‘process automation’.

Met het aantrekken van de vier jonge talenten haalt SMRTR gecombineerde ervaring in huis op het gebied van onder andere Robotic Process Automation (RPA), P&C, innovatie, marketing en Internet of Things (IoT), waarmee het naar eigen zeggen nog meer in staat zal zijn opdrachtgevers te ondersteunen.

David van der Zwaag heeft een sterke achtergrond in finance & control, RPA, automatisering en FinTech. Gedurende zijn loopbaan deed hij al relevante ervaring op het gebied van automatisering en procesverbetering. De afgelopen jaren was hij werkzaam als junior consultant bij Fagro, een interim- en consultancybureau dat zich richt op finance & control. In zijn opdrachten, veelal gecentreerd rondom RPA, vervulde hij uiteenlopende rollen (RPA Lead, Fintech consultant, RPA Developer en als RPA docent). Voorafgaande aan zijn loopbaan behaalde hij een master in Finance aan Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Dennis van Dijk studeerde eveneens af aan de RUG en behaalde daar zijn mastergraad in Strategic Innovation Management. Vanuit zijn opleiding werkte hij onder meer als student consultant bij zorgbedrijf Certe. Ook is hij als business developer, projectmanager en voorzitter actief geweest voor het SIM Consulting Platform, een platform dat consultancycases levert aan de Rijksuniversiteit Groningen en op projectbasis studenten verbindt met bedrijven. “Dennis zijn passie is het combineren van technologie met directe waarde voor de business”, zegt SMRTR over hun nieuwe process automation consultant.

Ook Hermani de Andrade verheugt zich op diezelfde nieuwe rol, waarin hij zich zal bezighouden met het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen middels RPA. Ik verheug mij om samen met SMRTR te groeien”, schrijft hij op zijn Linkedin pagina. SMRTR is blij met zijn komst en geeft aan: “Hermani denkt altijd vanuit het perspectief van de klant en helpt hiermee bedrijven om hun klanten optimaal te bedienen.”David van der Zwaag, Dennis van Dijk, Hermani de Andrade en Karsten Veldhuizen - SMRTR

De voormalig topatleet rondde diverse opleidingen af met een focus op onder meer data science, commerciële economie en marketing management. Zijn laatste afstudeerscriptie voltooide hij bij het wereldwijde ingenieurs- en innovatie adviesbureau Altran, waar vanuit hij onderzoek deed naar de marktpotentie van artificial intelligence binnen de Nederlandse hightech industrie.

Karsten Veldhuizen, die bij SMRTR stage gaat lopen, is een jonge ondernemer die twee jaar terug ICT op de Zaak heeft opgericht, een bedrijf waarmee hij zich toelegt op web development, hosting en SEO. Momenteel studeert Veldhuizen nog aan Universiteit Tilburg, waar hij de masteropleiding Informatiemanagement doorloopt. Gedurende zijn opleiding deed hij in verschillende stages (BMW Group, Capgemini) relevante ervaring op het gebied van onder andere big data, brand management en business process management op.

Over zijn toegevoegde waarde zegt SMRTR: “Karsten is een echte alleskunner. Hij combineert moderne technologieën in nieuwe oplossingen, om zo mee te gaan met de steeds veranderende vraag van de klant. Door zijn gedrevenheid en analytisch denkvermogen helpt hij graag mee aan het oplossen van complexe vraagstukken.”

De afgelopen week hebben de vier nieuwe teamleden deelgenomen aan de zogeheten SMRTR DesignSprint. Daarin hebben ze zich beziggehouden met een project waarbij ze Amsterdam willen helpen bij het monitoren van bruggen en kades.