Subsidieadviseur SUBtracers trekt vier nieuwe consultants aan

17 september 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Subsidieadviseur SUBtracers heeft de afgelopen maanden vier nieuwe consultants toegevoegd aan zijn team: Joost Schotkamp, Marijn Pronker, Stijn Greveling en Titia Meijburg.

SUBtracers, een adviesbureau waar twintig professionals werken, is gespecialiseerd in het binnenhalen en beheren van financiële subsidies voor bedrijven en organisaties. Het bedrijf schrijft de subsidieaanvraag, dient deze in en begeleidt partijen bij monitoring en het naleven van de bijbehorende wet- en regelgeving.

Sinds enige tijd draagt Joost Schotkamp bij aan de hierboven beschreven missie van het adviesbureau als consultant. Schotkamp maakte de overstap naar SUBtracers vanuit fabrikant Lode for Life, een specialist in de medische ergometrie, waar hij zich inzette als Transitiespecialist. “Hier hield ik me bezig met het in kaart brengen van de verschillen tussen de Medical Device Directive en de Medical Device Regulation. Daarnaast bepaalde ik de relevatie van deze verschillen voor Lode en deze conclusies verwerkte ik in een transitieplan.”

Afgelopen jaar studeerde Schotkamp aan de Rijksuniversiteit Groningen af als Ingenieur in de biomedische technologie. Tijdens zijn studiejaren zat Schotkamp niet enkel met zijn neus in de boeken. Zo liep hij onder meer een half jaar stage bij multinational Philips: “Gedurende mijn stage bij Phillips had ik de opdracht om een opstelling te ontwikkelen die de mate waarin scheerapparaten moeilijk te verwijderen baardharen weghalen kwalitatief kan meten.”Joost Schotkamp, Marijn Pronker, Stijn Greveling en Titia Meijburg - SubtracersNaast Schotkamp, verwelkomde SUBtracers recent ook Marijn Pronker, die tot voorkort actief was bij Heineken als Assistent Supervisor van de Heineken Experience. Hiervoor was Pronker circa twee jaar werkzaam als journalist en accountant voor Tegeltotaal, een vakblad voor de tegelbranche, architecten en designers: “Ik schreef hier onder meer artikelen over innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid binnen de Europese bouwsector.”

In 2018 behaalde Pronker aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam een mastergraad in Global Business & Sustainability. Zijn scriptie schreef hij over de rol van strategische planningen binnen een circulaire consumptiegoederensector. Eerder – in 2017 – rondde Pronker aan de Universiteit Utrecht de bacheloropleiding Liberal Arts & Sciences af. Voor zijn scriptie onderzocht hij de supply chain van de Nederlandse kledingretailsector op duurzaamheid.

Verder sloot ook Stijn Greveling zich onlangs aan bij SUBtracers als consultant. Hiervoor zette Greveling zich twee jaar in als Medior KCC Medewerker bij Budget Thuis, dat klanten energie- en mediacontracten tegen scherpe prijzen aanbiedt. In 2019 studeerde Greveling af als Master of Science in Management Consulting aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Aan diezelfde academische instelling behaalde hij hierover een bachelorgraad in Science, Business & Innovation.

Tijdens zijn studententijd zette Greveling zich ook in buiten het verplichte curriculum om. Zo liep hij vijf maanden stage bij het Energy Research Centre of the Netherlands in Eindhoven. Daarnaast was hij zeven maanden in de weer bij farmabedrijf Teva Pharmaceuticals als Laboratoriummedewerker: “Hier hield ik me onder andere bezig met het bemonsteren van water samples voor het behouden van kwaliteit van medicijnen.”

Ten slotte verwelkomde SUBtracers recent eveneens Titia Meijburg, die eerder in dienst was bij Rabobank als Risk Data Analyst, een rol die ze ruim een jaar vervulde. Hiervoor doorliep Meijburg een jaar lang het Global traineeship van Rabobank. Binnen dit ontwikkelprogramma rondde ze vier opdrachten af op de kantoren in Utrecht, Rotterdam en Londen.

Meijburg heeft een masteropleiding International Economics en een bachelordiploma in Economie & Bedrijfseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit. Tijdens haar studie liep ze onder andere twee keer stage bij het Ecorys. Eerst was Meijberg stagiaire binnen de HR-afdeling van dit bedrijf, en daarna zette ze zich een half jaar in voor het onderzoeks- en adviesbureau als stagiaire binnen de Industry & Competition-afdeling.