Joyce de Jong partner bij compliance adviesbureau Audittrail

08 juni 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Audittrail, een audit- en adviesbureau uit Leiderdorp, heeft Joyce de Jong benoemd tot Partner en Directeur Consultancy. 

Het in 2009 opgerichte Audittrail verzorgt audits en adviseert over de vakgebieden informatiebeveiliging, privacy, governance, risk & compliance en kwaliteit. Het bedrijf werkt voor woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven in de automotive- en productiesectoren. 

De 37-jarige De Jong is sinds 2017 werkzaam bij Audittrail als senior privacy jurist en krijgt nu een directierol. Ze maakt samen met algemeen directeur Jorrit van de Walle deel uit van het bestuur, en geeft samen met hem leiding aan een team van ongeveer 20 consultants en staf.

Jorrit van de Walle en Joyce de Jong

“Met de komst van Joyce krijgt Audittrail een stabielere directie, waar ook het juridische vakgebied nadrukkelijk is vertegenwoordigd”, stelt Van de Walle in een reactie op de benoeming van De Jong. “Daarnaast kunnen wij de taken en aandachtsgebieden beter verdelen, waardoor Audittrail meer slagkracht krijgt.”

De Jong laat weten er naar uit te kijken om “een positieve bijdrage te leveren aan de stabiliteit en groei van het leukste bedrijf waar ze ooit heeft gewerkt”. Alvorens ze zich aansloot bij het bureau, bekleedde ze diverse functies bij advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders.

“Ik ben enorm blij dat ik op deze manier mijn werk bij Audittrail kan voortzetten, onderdeel mag zijn van nieuwe avonturen en vind het heel gaaf om dit vertrouwen te krijgen van Jorrit en alle andere collega's”, besluit De Jong.

Zelf is de kersverse partner gespecialiseerd in privacyadvies, met een focus op GDPR en US privacy law (CIPP/US).