Sander Hekscher partner in fiscale adviespraktijk van Pereira

03 januari 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Haags fiscaal-juridisch advieskantoor Pereira heeft Sander Hekscher per 1 januari 2020 benoemd tot partner.

Hekscher werkte de afgelopen drie jaar als senior adviseur bij Pereira, en heeft volgens Pereira-managing partner Frans Stam zijn promotie volledig verdiend. “We zijn zeer verheugd om Sander tot onze partners te mogen rekenen.”

De 42-jarige kersverse partner is sinds 2002 werkzaam in de fiscale advisering. Hij werkte de eerste veertien jaar van zijn loopbaan voor de (internationale) fiscale praktijk van Zuidas-advocatenkantoor Loyens & Loeff, op de vestigingen in Amsterdam en Londen. Bij Pereira richt hij zich op fiscaal advies aan ondernemingen, private equity- en beleggingsfondsen en vermogende particulieren in binnen- en buitenland.

Sander Hekscher partner in fiscale adviespraktijk van Pereira

Hekscher heeft in het bijzonder ervaring op het gebied van Nederlandse vennootschaps- en dividendbelasting (onder meer waar het fusies en overnames betreft), reorganisaties en financierings- en IP-structurering (veelal in grensoverschrijdende situaties).

“In mijn werk analyseer ik – vaak complexe – fiscale vraagstukken. Daarmee stel ik de cliënt in staat een commerciële beslissing te nemen met een fiscaal optimaal resultaat. Mijn cliënt volledig bijstaan en echt van toegevoegde waarde zijn, dat is waar het voor mij om draait. Dat vraagt niet alleen de juiste vaktechnische skills, maar ook capaciteiten als inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid nemen. Dat vind ik inspirerend en uitdagend.” 

Pereira is met circa 55 belastingadviseurs en advocaten een middelgroot fiscaal-juridisch advieskantoor.