Thijs Speet aan de slag bij digitaal adviesbureau Onbrdng

08 november 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Thijs Speet is aan de slag gegaan bij Amsterdams adviesbureau Onbrdng, in de rol van Commercial Growth Manager.

De 29-jarige Speet werkte hiervoor tweeënhalf jaar bij headhunter en interimbureau Newpeople, waar hij als senior consultant tal van klanten vooral hielp bij het invullen van hun digitale functies. Het was die ervaring die, zoals hij het op LinkedIn beschrijft, hem “verliefd op digitale transformaties” heeft doen worden.

Onbrdng

Zijn ambitie zich meer in digitale transformaties te specialiseren, in combinatie met de verleiding vanuit een oude bekende, hebben hem er toe aangezet zich bij Onbrdng aan te sluiten, een advies- en interimbureau dat zich volledig toelegt op digitalisering. Het bureau werkt met een Agile-methodiek, waarmee het klanten voorziet van pragmatisch advies en met sprints richting oplevering. 

Thijs Speet aan de slag bij digitaal adviesbureau Onbrdng

“Na meerdere gesprekken en kopjes koffie (‘dank aan iedereen die de tijd genomen heeft hiervoor!’) heb ik de krachten gebundeld met een van mijn oude kennissen”, aldus Speet. “In November zal ik bij Onbrdng starten, waar ik als rechterhand van de CEO verantwoordelijk wordt voor business development en verdieping van de relatie met bestaande klanten.”

Deze oude kennis is Patrick Klink, die Onbrdng in 2017 oprichtte. Gedurende zijn loopbaan in de jaren voorafgaande aan de start van Onbrdng, vervulde Klink onder meer rollen als Director Product & Technology bij RTL Nederland en als CTO bij Ilse Media. Klink zegt over de komst van Speet: “Met zijn kennis en ervaring op het gebied van het toekomstbestendig maken van organisaties is Thijs de perfecte aanvulling voor ons team. Hij is oplossingsgericht, heeft geen blabla, en brede kennis van de mogelijkheden die organisaties van vandaag nodig hebben voor morgen.”

Alvorens Speet werkzaam was bij Newpeople, werkte hij zo’n twee jaar als sourcing consultant voor detacheerder Brunel. “Na bijna vijf jaar te hebben gewerkt binnen het recruitmentlandschap, ben ik blij met deze nieuwe uitdaging. Ik heb veel geleerd over het werken met verschillende mensen, digitale transformaties, het creëren van een loyaal en actief netwerk, advisering op bestuursniveau en, bovenal, het creëren van echte verbinding tussen mensen. Ik zie uit naar de toekomst!”

Onbrdng werkt voor klanten als Kieskeurig.nl, Talpa, Royal FloraHolland en Tony Chocolonely.