Lenard & Lenard co-organiseert netwerkevent in Almere

07 november 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau Lenard & Lenard heeft de handen ineengeslagen met ICT-bedrijf Ultimum en voetbalclub Almere City FC. Samen organiseren de partners op 11 november aanstaande een event om regionaal talent te enthousiasmeren voor werken binnen organisatieadvies en de IT-sector.

De organisatoren vinden het zonde om al het talent dat rondloopt in de regio van Almere te zien vertrekken en slaan de handen ineen om tijdens een inspirerende avond mensen onder andere te enthousiasmeren voor de mogelijkheden die Almere biedt.

Met de komst van een Hogeschool kiezen steeds meer jongeren om in Almere studeren. Tegelijkertijd groeien de toekomstperspectieven voor starters en ervaren professionals binnen de IT-sector en de zakelijke dienstverlening. "Deze avond is dan ook dé kans om te netwerken en een stage of nieuwe baan te vinden bij een echt Almeers bedrijf," aldus de initiatiefnemers.

Lenard & Lenard organiseert wervingsevent voor Almeerse IT-ers

Tijdens de tweede editie van de Inspiration Academy – de eerste succesvolle sessie vond plaats in juni dit jaar – kunnen de aanwezigen onder andere workshops verwachten over hacking, zelfontwikkeling en talentmanagement. Jörgen Raymann, woonachtig in Almere, zal als ‘local hero’ zijn visie delen over investeren in jezelf.

Acteur, cabaretier, keynote speaker en radio-presentator Raymann werkt samen met co-organisator Lenard & Lenard. Hij doorliep enige tijd geleden een opleidingstraject bij het bureau omdat hij graag opgeleid wilde worden tot consultant. Bovendien gaat hij regelmatig op pad met Lenard & Lenard oprichter Benito Doelwijt om bestuurders en ondernemers te interviewen en trainingen te geven.

Tijdens het event krijgen deelnemers tevens de kans om meer te weten te komen over werken in de IT (aangeboden door Ultimum) en is er een mogelijkheid om aan te sluiten bij het business consultancy netwerk van Lenard & Lenard.

Inspiration Academy wordt georganiseerd in het Yanmar Stadion, de thuisbasis van Almere City FC. De deuren zullen om 18:15 uur opengaan, waarna het programma om 18:30 uur van start gaat.