Rolf Grouve in directieteam van detacheerder FBD

15 oktober 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

IT- en organisatieadviseur Rolf Grouve is toegetreden tot de directie van detacheerder FBD. Hij heeft de taak gekregen om de bedrijfsvoering en compliance van het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

FBD is een bemiddelaar van (hoogopgeleide) professionals aan financiële instellingen zoals banken, verzekeraars, pensioenfondsen en toezichthouders. Het detacheringsbureau, opgericht in 2000, heeft circa 130 professionals werkzaam bij opdrachtgevers door het hele land.

Gisteren maakte het bedrijf bekend dat het de 36-jarige Grouve tot lid van het directieteam heeft benoemd. Grouve werkt sinds november 2017 bij FBD als adviseur. Daarnaast is hij directeur en (mede)- eigenaar van verschillende ondernemingen, waaronder Cata Subsidieadvies (onderdeel van De Jong & Laan Accountants & Belastingadviseurs), Provelu (een consultancybedrijf gespecialiseerd in business intelligence) en Analyse Business Consultants (een organisatieadviesbureau). 

Rolf Grouve, directielid van fbd

“Het is een eer om toe te mogen treden tot de directie”, zegt Grouve, die zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond heeft. In zijn nieuwe rol richt hij zich op het moderniseren van de bedrijfsvoering en het verlichten van de regeldruk voor de ondersteunende afdelingen. “Door alle technologische ontwikkelingen en de grote vraag naar compliance is het een boeiende tijd om aan het roer te staan van deze organisatie”, voegt hij toe. 

Grouve wordt het derde directielid binnen FBD. De overige bestuursleden zijn Henk Kelder en Michel Strikker.