RGP voegt vier professionals toe aan het Nederlandse team

18 september 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het Nederlandse kantoor van wereldwijde adviesorganisatie RGP heeft zijn gelederen versterkt met drie nieuwe consultants en een staflid: Martin Kroonsberg, Marc de Lange, Sten Lodenstijn en Emine Bayram.

Martin Kroonsberg heeft zich aangesloten bij de Information Management-praktijk van het kantoor en zal zich gaan richten op onderwerpen als digitale strategy & innovation, IT risk management, cybersecurity en technologie-implementaties. Kroonsberg is aangesteld als Managing Consultant en brengt meer dan twintig jaar aan ervaring mee, opgedaan in de consultancybranche en de bankensector.

Meest recentelijk is Kroonsberg werkzaam geweest bij de Nederlandse tak van Unisys. Daarvoor werkte hij iets minder dan tien jaar voor Capgemini. Eerder in zijn carrière bekleedde hij uiteenlopende rollen bij Ditp en bij ING, waar hij tevens zijn loopbaan startte. “Ik kijk uit naar de uitdagende projecten bij RGP”, geeft Kroonsberg aan, die toevoegt: “Binnen de dienstverlening en het bedrijfsbeleid van RGP staan mensen centraal, dat dat sluit goed aan bij mijn persoonlijke visie, dat duurzame resultaten voortkomen uit de betrokkenheid van mensen.”

Marc de Lange maakt sinds kort onderdeel uit van de Supply Chain-praktijk van RGP. De Lange werkte zes jaar bij UPS, waarna bij hem de wens ontstond om zijn expertise voortaan in te zetten voor klanten binnen uiteenlopende sectoren die hun supply chain willen optimaliseren. Om die reden besloot hij de consultancy in te gaan: “Ik heb bewust besloten om het consultancydomein te verkennen en volgend op mijn eerste interview met RGP voelde ik een echte klik en was het besluit snel genomen.” Hij voegt toe: “RGP’s mensgerichte en pragmatische aanpak, in combinatie met hun internationale klantenbestand, waren voor mij belangrijke argumenten om mijn loopbaan bij RGP te continueren.” 

De Lange is onder meer gespecialiseerd in ‘operational excellence’, continu verbeteren, maar ook in supply chain onderwerpen zoals ‘demand planning’, ‘warehouse optimization’ en ‘logistics engineering’. Bij UPS vervulde hij tot voor kort de rol van Engineering Supervisor voor Nederlandse en Franse markt. Eerder vervulde hij een vergelijkbare rol voor de Italiaanse en Spaanse markt. “Ik kijk er naar uit bij te dragen aan RGP’s team.”

Martin Kronsberg, Marc de Lange, Sten Lodenstijn en Emine Bayram - RGP

De 27-jarige Sten Lodenstijn is een versterking van het Project Management service portfolio van RGP. Eerder werkte hij voor ContourdeTwern, een organisatie die de sociale cohesie in de Brabantse provincie bevordert. In de rol van IT Project Coördinator, fungeerde Lodenstijn als de schakel tussen business en IT. Ook droeg hij bij aan een digital transformation-programma.

Lodenstijn heeft ook ruime ervaring opgedaan met agile werken, ‘business intelligence’ en ‘application management’. “RGP biedt mij de mogelijkheid om pragmatisch te werken met en voor internationale bedrijven met wereldwijde impact, wat mij zeer enthousiast maakt. In mijn nieuwe rol als Project Consultant, wil ik mijn expertise inzetten om klanten te helpen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.”

Het kwartet van nieuwe professionals wordt tot slot gecompleteerd met Emine Bayram, die is aangesteld als HR-assistent. Zij zal het HR-team van RGP gaan helpen bij het faciliteren van de groeiende behoefte aan recruitment en HR-support. Bayram, die op tijdelijke basis is aangesteld, geeft aan: “Het is fijn om me binnen een omgeving te begeven waar ik me echt onderdeel voel van het bedrijf en het team.”

Bayram behaalde een bachelor in Human Resource Management. Als onderdeel van de ambitie om haar vaardigheden in supply chain management te ontwikkelen, zal ze komende december starten met een part time Master of Science programma aan Business Universiteit Nyenrode, een Nederlandse particuliere universiteit in Breukelen.

Met meer dan 4.000 consultants en stafmedewerkers verspreid over 70 kantoren, is RGP een van ’s werelds grootste onafhankelijke adviesorganisaties.