Suzanne Plantinga verruilt Kantar voor Totta Research

27 september 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Totta Research heeft met de komst van Suzanne Plantinga een nieuwe teammanager Non-Profit aan boord gehaald. In haar nieuwe rol versterkt ze de publieke sector dienstverlening van het onderzoeksbureau.

Opgericht in 2013 en met rond de dertig medewerkers in dienst is Totta Research een marktonderzoeksbureau gespecialiseerd in onder meer customer experience, branding en benchmarking. Het bureau maakt gebruik van geavanceerde data analytics en de nieuwste technologieën om beter inzicht te krijgen in het daadwerkelijk gedrag van mensen.

Totta Research werkt voor veel toonaangevende organisaties (commercieel en non-profit/overheid). Binnen de publieke sector werkt het bureau onder meer voor het ministerie van Binnenlandse Zaken, Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), het UwV, of bijvoorbeeld de gemeenten Houten en Nieuwegein.

Suzanne Plantinga - Totta Research

Suzanne Plantinga is verheugd over haar start bij Totta Research: ´ik hou van m’n vak en vind het leuk om klanten te adviseren hoe ze onderzoek het best kunnen inzetten. Daarnaast wil ik mijn ervaring graag inzetten om een eigen team te leiden en de mensen in mijn team verder te ontwikkelen. Het leuke van Totta vind ik dat ze altijd bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen, zoals speech analytics en data science. Ik ken geen bureau dat daarin zover is als Totta!’

De kersverse teammanager Non-Profit neemt uitgebreide ervaring mee naar de onderzoeks- en benchmark specialist. De afgelopen 13 jaar heeft zij bij Kantar Public (voorheen TNS NIPO) gewerkt waar ze als junior onderzoeker begon en als Client Director wegging. “Hierdoor heeft zij niet alleen het reilen en zeilen van het onderzoeksvak geleerd, maar ze heeft ook diverse trainingen en cursussen gegeven aan collega’s en klanten”, aldus haar nieuwe werkgever. Voorafgaande aan haar professionele loopbaan rondde Plantinga een master in Communicatie af aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Bart Wichers, directeur bij Totta is enthousiast over de komst van Suzanne. “Met Suzanne hebben we iemand in huis die zowel onze medewerkers als onze klanten in de publieke sector een stap verder kan helpen. Suzanne is goed thuis in de publieke sector en met haar enthousiasme en energie is ze – met haar team - uitstekend in staat om alle nieuwe ontwikkelingen bij Totta ook bij onze klanten in de publieke sector te brengen.”