Vera Verweij verruilt financiële sector voor Bvolve

13 september 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vera Verweij is vanaf 1 september 2019 werkzaam als consultant bij Bvolve. Ze maakt de overstap vanuit de financiële sector waar ze haar passie voor de balans tussen procesverbeteringen en de menselijke kant in verandertrajecten heeft ontdekt.

De in international business & finance opgeleide Vera heeft een goed gevoel voor het analyseren van problemen. Tijdens haar werk bij Achmea heeft ze het denken in structuren verder ontwikkeld. De menselijke impact van digitalisering verliest ze daarbij niet uit het oog.

Bij Bvolve vindt Vera een dynamisch en gedreven team dat erin gelooft om vanuit de procesinsteek organisaties te helpen in hun veranderde digitale omgeving. De kans om haar ervaring binnen zowel een grote corporate financiële dienstverlener als een kleine SaaS-startup te gaan gebruiken bij verschillende opdrachtgevers geeft haar veel energie. Organisaties helpen bij het waarmaken van hun strategie en veranderambitie is waar Vera zich nog verder in wil ontwikkelen.

Vera Verweij verruilt financiële sector voor Bvolve

De mentaliteit en persoonlijke sfeer bij Bvolve gaven de doorslag om bij het adviesbureau uit Amersfoort aan de slag te gaan. Vera zal een bijdrage gaan leveren aan de dienstverlening rondom Business Proces Management (BPM) en Transformaties Implementeren & Regisseren.

Vera is haar carrière begonnen bij Achmea als management trainee in onder andere de klantcontact-, ketenmanagement- en Lean-hoek. Daarna heeft ze als interne businessconsultant bij Operations gewerkt, waar Lean-doorontwikkeling, -procesoptimalisaties en -verandertrajecten de belangrijkste dragers van haar werk waren. Na nog een periode als beleidsontwikkelaar op de zorginhoud te hebben gewerkt, heeft Vera de overstap gemaakt naar Watermelon, een startup die een SAAS-tool voor chatbots ontwikkelt. Daar heeft ze structuur gebracht in een zeer dynamische omgeving – middels jaarplannen, een duidelijke KPI-agenda en het in kaart brengen van alle processen, zodat Watermelon zich kon gaan ontwikkelen richting de scale-up fase. 

Vera voelt zich warm onthaald door haar nieuwe collega’s. “Ik ben de eerste nieuwe medewerker die haar onboarding krijgt op basis van het vernieuwde buddysysteem, hierdoor heb ik meteen een vast aanspreekpunt naast mijn peoplemanager. Dit voelt heel vertrouwd en helpt mij snel op weg.”

Bvolve biedt Vera ook de kans zichzelf te ontwikkelen: “Ik heb nu al meerdere trainingen in mijn agenda staan om snel van nog meer toegevoegde waarde voor klanten te kunnen zijn, super dat ik me zo gefaciliteerd voel in mijn ontwikkeling. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om ook binnen Bvolve meteen een bijdrage te kunnen leveren!”