Consultancy.nl organiseert Career Event voor studenten en starters

05 maart 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 23 april vindt het Consultancy.nl Career Event plaats. Toonaangevende adviesorganisaties verzamelen zich in De Hallen in Amsterdam om daar in contact te komen met aanstormend adviestalent. 

Nadat de CEO van Accenture, Irine Gaasbeek, het evenement aan de hand van persoonlijke ervaringen en anekdotes zal openen, zullen studenten en starters tijdens speed-dates, bedrijfspresentaties en workshops kennis kunnen maken met meer dan 25 adviesbureaus. Ook zal er een speed-course adviseren verzorgd worden door Meindert Flikkema, Academic Director bij het Amsterdam Centre of Management Consulting (ACMC).

Deelnemende adviesbureaus

Adviesbureaus die aanwezig zijn tijdens het event zijn: &samhoud, Ace Company, Accenture, Atos Consulting, Bewegin, Bisnez, Blinklane Consulting, Bolster, Bvolve, Deloitte, Energyprofs, First Consulting, Gupta Strategists, Hermes | Partners, Hospitality Group, House of Performance, Improven, ITDS Business Consultants, Innogy Consulting, JBR, Leeuwendaal, Marktlink, Methis Consulting, Solid Professionals, Synechron Business Consulting, Turner, WIN, Wielinq en Zestgroup.Consultancy.nl Career Event

Programma

13:00 – 13:30: Inloop
13:30 – 14:00: Opening door Irine Gaasbeek, CEO van Accenture Nederland
14-00 – 17:00: Speed-dates, Speed-course adviseren, Bedrijfspresentaties en Cases
17:00 – 18:00: Afsluitende borrel

De Hallen Studio’s

Het Consultancy.nl Career Event vindt plaats in De Hallen Studio’s in Amsterdam, waar ook de Food Hallen zijn gevestigd. In de Grote Zaal, die tijdens het event zal dienen als plenaire ruimte, zullen de recruiters van de verschillende consultancybureaus hun opwachting maken.

Naast de Grote Zaal ligt Denim City, een spijkerbroekenwinkel die speciaal voor het event wordt omgetoverd tot meetingpoint. Daar zullen diverse deelnemende bureaus de mogelijkheid hebben speed-dates met geselecteerde studenten en young professionals te voeren. Voor de kandidaten een uitgelezen kans om zichzelf in de kijker te spelen bij de bureaus van hun voorkeur. Selectie voor deze speed-dates vindt plaats op basis van de door de studenten en starters verstrekte wensen en hun cv’s.