I&O Research trekt onderzoekers Lisa Nannes en Dinah Timmer aan

04 oktober 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

I&O Research heeft de afgelopen periode twee nieuwe professionals toegevoegd aan de gelederen: Lisa Nannes en Dinah Timmer. Beiden zijn gestart als onderzoeker binnen het team Werk, Zorg en Jongeren.

Lisa Nannes studeerde in 2016 af in sociale psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze masteropleiding in gedragsbeïnvloeding hield ze zich vooral bezig met de invloed van omgevingsfactoren op de attitudes en het gedrag van mensen in het dagelijks leven.

Sinds juli 2016 is Nannes actief als onderzoeker. Ze was is werkzaam geweest als Junior Research Consultant bij MWM2, waar ze zich ontwikkelde als projectleider tijdens de uitvoering van verschillende onderzoeken. Bij haar nieuwe werkgever I&O Research, waar ze afgelopen zomer startte, maakt ze deel uit van het team Werk, Zorg en Jongeren en voert ze onder andere diverse cliënt-ervaringsonderzoeken Wmo, Jeugd en Participatie uit. Ook verzorgt ze interviews onder verschillende doelgroepen. I&O zegt over Nannes: “Het is voor haar een uitdaging om opdrachtgevers op een passende wijze te ondersteunen in het krijgen van antwoorden op interessante onderzoeksvragen.”

I&O Research trekt onderzoekers Lisa Nannes en Dinah Timmer aan

Ook Dinah Timmer is afgelopen zomer gestart in het team Werk, Zorg, Jongeren van I&O. Tijdens haar studie Communicatiewetenschappen in Amsterdam ontwikkelde Timmer een interesse in het onderzoeken van gedragingen en ervaringen, en hoe verschillende (media)uitingen hier invloed op kunnen hebben.

Vanaf 2011 besloot ze aan de slag te gaan als projectmedewerker en onderzoeker bij diverse publieke en non-profit organisaties zoals de GGD Hollands Noorden, NPO en Stichting Filmonderzoek. Timmer heeft ruime ervaring met zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden, waardoor ze binnen I&O breed inzetbaar is in verschillende projecten van het onderzoeksbureau. Zo houdt ze zich onder meer bezig met het uitvoeren van gebruikerstesten voor de Gemeente Amsterdam en met een onderzoek naar de ervaringen met de ANW-uitkering.

Ten aanzien van haar kwaliteiten beschrijft I&O Research Timmer als “nieuwsgierig, betrokken en service-gericht” en als een onderzoeker met een “kritische blik”. I&O besluit: “Gedegen en betrouwbaar onderzoek staat hoog bij Dinah in het vaandel. Zij denkt hierdoor graag mee met de opdrachtgever over hoe de onderzoeksvraag het best beantwoord kan worden.”