Nieuwe partners voor adviesbureaus NGL International en Venturn

04 juli 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

NGL International en Venturn hebben de afgelopen periode een nieuwe partner toegevoegd aan hun gelederen. Executive search specialist NLG International heeft Rashid Leonard Azimullah tot partner benoemd terwijl Mark van Andel managing partner is geworden bij Venturn, een maritiem adviesbureau uit Rotterdam.

Venturn: Mark van Andel

Mark van Andel is een bestuurder met meer dan vijfentwintig jaar aan ervaring binnen de internationale maritieme, transport- en logistieke sector. Na het afronden van zijn opleiding in mechanical engineering/logistics aan TU Delft startte Van Andel zijn loopbaan als project manager bij HES International, in de haven van Rotterdam. Van Andel heeft gedurende zijn loopbaan uiteenlopende managementrollen bij verschillende logistieke bedrijven vervuld. De afgelopen vier jaar was hij Managing Director bij European Gateway Services, een logistiek bedrijf die zich richt op inlandterminals voor spoor- en binnenvaartverbindingen. Eerder was hij Managing Director bij Lehnkehring, een Duits chemietransportbedrijf. Ook heeft hij meer dan vijftien jaar gewerkt bij koeriersdienst UPS, waar hij uiteindelijk doorgroeide in verschillende managing director rollen.

Als partner bij Venturn, een maritiem adviesbureau uit Rotterdam, zal Van Andel samen met oprichter Patrick van de Ven en partner Niels Romme zich inzetten voor verdere groei van het kantoor en de dienstverlening in zowel de maritieme als logistieke sector. Anno 2018 telt Venturn zo’n twintig professionals. “Met Van Andel aan boord voegen we veel expertise en ervaring toe met betrekking tot internationale logistiek en end-to-end supply chain management", legt Van de Ven uit, die toevoegt: “Dit geeft ons de capaciteit om nieuwe en innovatieve programma's verder te ontwikkelen, die verband houden met relevante thema's in de maritieme en logistieke sector, zoals sociale innovatie, operational excellence en digitalisering.”

Met het oog op de huidige ‘war for talent' die in alle sectoren gaande is, zal Venturn zijn Young Professional-programma uitbreiden om nog meer werkgevers te ondersteunen bij het binden van talent aan hun organisaties. Niels Romme voegt hieraan toe: “We gaan onze consultancy-gerelateerde activiteiten opschalen en ons meer richten op het identificeren en implementeren van technologische innovatie. We zullen ernaar streven bestaande organisaties te helpen veel slimmer, flexibeler en efficiënter te werken.”

Mark van Andel, venturn en Rashid Leonard Azimullah - NGL International

NGL International: Rashid Leonard Azimullah

NGL International heeft onlangs Rashid Leonard Azimullah benoemd tot partner. Azimullah heeft meer dan twintig jaar ervaring als bestuurder, manager en consultant en ruime ervaring binnen de sectoren telecom, energie, IT en de verzekeringsbranche. Als Business Counselor en executive coach is Azimullah de afgelopen drie jaar actief geweest vanuit het in 2015 door hem opgerichte RAAD Consultancy, van waaruit hij bestuurders helpt met het vinden van toekomstbestendige oplossingen voor hun uitdagingen.

Azimullah startte zijn carrière in 1994 bij telecombedrijf KPN, na het afronden van zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Vervolgens maakte hij de overstap naar Essent Retail, waar hij tweeënhalf jaar de rol van Manager Solutions vervulde. Hierna maakte hij de overstap naar ICT-dienstverlener Triple P, waar hij de rol van directeur Commercie vervulde, om vervolgens in 2006 directeur te worden bij adviesbureau dutch.

NGL International is een boutique bureau gespecialiseerd in executive search en -coaching, board room consultancy, loopbaanontwikkeling en corporate assessments. Het partnerteam bestaat verder uit ervaren bestuurder en executive coach Bercan Günel en de ervaren senior executive en adviseur Wim Dufourné.