Juul Ketelaars en Kai Vervoort starten als M&A Consultant bij Aeternus

18 mei 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Aeternus, een specialist op het gebied van fusies & overnames, business valuation en debt advisory, heeft zijn team uitgebreid met twee nieuwe professionals. Juul Ketelaars en Kai Vervoort zijn beiden gestart als Consultant Corporate Finance. 

Kai Vervoort is een M&A Consultant met enkele jaren aan ervaring op het snijvlak van onder meer fusies en overnames, business development, change management en bedrijfswaarderingen. Die ervaring deed hij op bij verschillende werkgevers binnen het corporate finance-domein, waaronder meest recentelijk bij Govers Accountants & Adviseurs, waar hij zo’n drie jaar werkzaam was. Eerder liep hij er als Assistent Accountant reeds stage in het kader van zijn in 2015 afgeronde Master in Accounting, Finance and Business Economics aan Tilburg University.

Als M&A Consultant was Vervoort bij Govers betrokken bij het opzetten van een nieuw M&A/corporate finance-team (De Beemd Corporate Finance) en was hij als adviseur actief bij diverse fusie en overname-, waarderings-, debt advisory- en restructuringtrajecten voor mkb- en middelgrote organisaties. Onlangs koos hij voor een nieuwe uitdaging bij Aeternus. Het corporate finance bureau helpt bedrijven in het mkb en mid-market segment onder meer bij fusie- en overnametrajecten, financiering en waarderingen en transacties. Aeternus, dat gevestigd is in Eindhoven en Venlo en naar eigen zeggen transacties in meer dan dertig landen heeft begeleid, maakt onderdeel uit van M&A worldwide.

Juul Ketelaars en Kai Vervoort - aeternus

Ook Juul Ketelaars heeft enkele jaren aan ervaring opgedaan binnen vooral de financiële sector. De afgelopen circa vijf jaar is hij werkzaam geweest bij ING, waar hij in zijn meest recente rollen actief was als Associate/Consultant (Acquisition Finance & Structured Lending). Vanuit deze rollen is Ketelaars betrokken geweest bij complexe financieringstransacties voor zowel Nederlandse middelgrote corporate klanten als Nederlandse private equity-bedrijven en informele beleggers. Het werken met financiële modellen, kredietanalyses, kredietaanvragen, het voeren van onderhandelingen en procesmanagement maakten onderdeel uit van zijn takenpakket.

Eerder, in 2013, was Ketelaars bij ING gestart als Associate Accountmanager. In die rol beheerde hij zijn eigen portefeuille met grotere trustkantoren in Nederland en was hij onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering en controle van grote zakelijke transacties, customer due diligence-analyses, onderhandelingen, het opstellen van contracten en het beheer van zakelijke accounts. Ook werkte hij in nauwe samenwerking met afdelingen zoals Financial Markets, Corporate Lending en Payment & Cash Management. Ketelaars behaalde een master in Finance aan Maastricht University.