Nina Bijnen en Elia Klein Essink versterken subsidiebureau SUBtracers

17 januari 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

SUBtracers heeft Nina Bijnen en Elia Klein Essink aangesteld als nieuwe consultants. Met de versterking van het team zet het innovatie- en subsidieadviesbureau zijn sterke groei van de afgelopen jaren voort.

Met rond de 25 professionals is SUBtracers een adviesbureau uit Amsterdam dat zich toelegt op het leveren van verschillende diensten voor innovatie, waaronder R&D acceleratie, financiering, fiscale regelingen, subsidies, projectadministratie, belangenbehartiging en IT.

De afgelopen jaren heeft SUBtracers een sterke groei doorgemaakt. Zo breidde het bureau zijn klantenbestand, met namen als Tom Tom, Achmea en WeTransfer, recent nog uit met nieuwe bedrijven als Rituals, Travelbird en TRVL. Ook heeft het adviesbureau strategische samenwerkingsverbanden met verschillende accountantsbureaus. De groei in het opdrachtenbestand heeft recent geleid tot het aantrekken van nieuwe professionals – de nieuwste aanwinsten zijn Nina Bijnen en Elia Klein Essink.

Nina Bijnen en Elia Klein Essink

Nina Bijnen studeerde af in Bedrijfskunde en rondde vervolgens een master in Industrial Ecology af aan de TU Delft. De afgelopen jaren is ze werkzaam geweest bij De Rotterdam Tours, waar ze als HR Manager en Accountmanager fungeerde. Bijnen vertelt enthousiast over haar nieuwe rol bij SUBtracers: “Ik vind het interessant om klanten enthousiast over hun innovaties te horen praten, met ze in gesprek te gaan over deze innovaties en de optimale financiering daarvan en het is dan ook mijn doel om deze innovaties zo goed mogelijk uit de verf te laten komen.” Over haar toegevoegde waarde zegt ze: “Door mijn studieachtergrond ben ik ben ik competent in het communiceren en begrijpen van professionals met verschillende achtergronden. Dit komt me dagelijks van pas tijdens mijn werkzaamheden binnen de functie van Consultant bij SUBtracers.”

Elia Klein Essink is het afgelopen jaar werkzaam geweest als marktonderzoeker bij MARE Research. Het bureau uit Amsterdam is gespecialiseerd in kwalitatief onderzoek en mag onder zijn klantenkring namen als VodafoneZiggo, ABN AMRO, KPN, Dr. Oetker en Pearle rekenen. Eerder was Klein Essink actief bij Van Kanten, een groothandel in bakwaren, in de rol van Business Developer. Hij begon zijn loopbaan als Recruitment Consultant bij Huxley IT, na het afronden van zijn opleiding in Business Management aan Nyenrode Business University.

SUBtracers is blij met de toevoeging van de twee nieuwe young professionals: "We zijn verheugd dat we deze jonge talenten aan ons hebben weten te binden”, aldus het bureau, dat zichzelf omschrijft als een IT-specialist die beschikt over technisch geschoolde experts op het gebied van energie- en milieu, health science en de maakindustrie: “Wij helpen innovatieve bedrijven bij het slimmer organiseren en efficiënter financieren van innovatie door het aanvragen van subsidies, kredieten, fiscale bijdragen en andere vormen van financiering.”