Mildred Pijnenborg en Tom ter Bekke naar Brink Management / Advies

15 juni 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Brink Management / Advies, onderdeel van Brink Groep, heeft twee nieuwe adviseurs aangetrokken: Tom ter Bekke en Mildred Pijnenborg.

Na een afwezigheid van 11 jaar is Mildred Pijnenborg weer in dienst bij Brink Management / Advies, in de functie van Senior Manager. De afgelopen jaren vervulde Pijnenborg bij woningcorporatie Havensteder de functies Senior Projectmanager, Manager Gebiedsontwikkeling en Manager Wonen. Zij richtte zich vooral op de fysieke, sociale en economische ontwikkeling van verschillende wijken in Rotterdam Zuid. Zo was Pijnenborg betrokken bij de verbetering van 1.300 woningen in Tuindorp Vreewijk, een gebied in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. 

Bij Brink Management / Advies gaat zij zich richten op project- en programmamanagement en omgevingsmanagement. 

Mildred Pijnenborg en Tom ter Bekke - brink

Tom ter Bekke is als Senior Manager aan de slag gegaan bij Brink Management / Advies. Hij adviseert en ondersteunt opdrachtgevers in de publieke en private sector bij vraagstukken rondom investeren en ontwikkelen en bij proces- en projectmanagement.

Ter Bekke heeft vastgoedervaring op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. De afgelopen jaren vervulde hij bij de gemeente Tilburg de functie van projectmanager stedelijke ontwikkeling voor de gebiedsontwikkeling van de Tilburgse Spoorzone. Daarvoor was hij zo’n zes jaar actief bij woningcorporatie Sint Trudo in Eindhoven waar hij werkte aan de gebiedsontwikkeling van Strijp-S. Als projectmanager vastgoed was Ter Bekke in Eindhoven verantwoordelijk voor de ontwikkeling, realisatie en verhuur van verschillende deelprojecten binnen deze binnenstedelijke transformatieopgave. In zijn vroege loopbaan werkte hij zo’n vijf jaar voor LBP|Sight, waar hij onder meer architectenbureaus, woningcorporaties en de Rijksgebouwendienst adviseerde.

Vastgoedadviseur Brink Management / Advies heeft zo’n honderd consultants, adviseurs en projectmanagers. Het bedrijf, opgericht in 1972 en onderdeel van Brink Groep, heeft drie vestigingen door het land – in Den Haag, Eindhoven en Groningen.