Accountants- en advieskantoor Vermetten breidt uit naar Tilburg

19 mei 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Vermetten heeft op 1 mei een nieuwe vestiging geopend in Tilburg. Het is het zevende filiaal van het Brabantse accountants- en advieskantoor.

Accountants- en advieskantoor Vermetten richt zich op de ondersteuning van MKB-ondernemers op het gebied van onder meer financiële planning, bedrijfsopvolging, pensioenadvies, mediation, arbeidsrecht en salarisadministratie. Het kantoor werd in 1995 opgericht in Gilze door John Vermetten. Met zijn nieuwe bedrijf wilde hij zich onderscheiden door sneller en flexibeler te zijn dan de grote kantoren en meer expertise te bieden dan de kleine kantoren.

In de loop der jaren heeft Vermetten een aanzienlijke groei doorgemaakt, onder meer doordat enkele andere adviesbureaus onderdeel werden van het bedrijf. In 2016 ging Vermetten een samenwerkingsverband aan met De Wolf & Partners, waarbij de twee kantoren zijn gefuseerd tot één organisatie met 75 werknemers. Daarnaast vormt Vermetten de basis van de VnP Groep, waar ook Asista (ICT-oplossingen), Cijfer10 (administratievernieuwers) en Slim Strategie (strategisch advies) onderdeel van uitmaken.

Accountants- en advieskantoor Vermetten breidt uit naar Tilburg

Onlangs heeft het bedrijf zijn marktaandeel verder uitgebreid met de opening van een nieuwe vestiging in Tilburg. In het Tilburgse kantoor was voorheen een filiaal van Lodder & Co gevestigd. Dit accountants- en adviesbureau had op zijn hoogtepunt in 2013 een omzet van €21,5 miljoen en 11 vestigingen waar in totaal 250 mensen werkzaam waren. Het accountantskantoor verkeerde de afgelopen tijd in zwaar weer, onder meer door interne onenigheden. De Tilburgse vestiging van het accountants- en adviesbureau heeft – mogelijk mede daarom – besloten zich bij branchegenoot Vermetten aan te sluiten.

Het nieuwe filiaal, gevestigd aan de Ringbaan West 268, zal worden geleid door Eric van Wanrooij. Van Wanrooij deed veel ervaring op in de 20 jaar dat hij in verschillende functies actief was voor SCAB Accountants & Adviseurs, en is zelf afkomstig uit Tilburg. Met de opening van de nieuwe vestiging komt het aantal regiokantoren van Vermetten op zeven – het Brabantse accountants- en advieskantoor heeft ook al vestigingen in Gilze, Diessen, Made, Oisterwijk, Roosendaal en Rijsbergen. De vestiging in Rijsbergen is in april 2017 onderdeel van Vermetten geworden, toen het accountantskantoor MAG & Partners zich bij Vermetten aansloot.