Vivian Menger en Ilona van den Ende aan de slag bij Adimon

22 maart 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Adimon, een boutique adviesbureau uit Breda, heeft begin dit jaar twee nieuwe junior consultants aan de gelederen toegevoegd: Vivian Menger en Ilona van den Ende.

Vivian Menger heeft na haar opleiding aan de Hotel Management School in Maastricht ervaring opgedaan als sales- en project coördinator evenementen bij Maison van den Boer, een van de grootste cateringbedrijven van ons land. Daarna heeft Menger ervoor gekozen om zich verder te specialiseren in Organisatieontwerp & -ontwikkeling en Veranderkunde tijdens haar masteropleiding in Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit.

Vorig jaar studeerde Menger met succes af, en per 2 januari 2017 is zij gestart bij Adimon als Junior Consultant. Zij werd vergezeld door Ilona van den Ende, die ook begin januari als startende adviseur in dienst trad. Van den Ende heeft Bedrijfskunde en Innovatie Management gestudeerd aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam. Middels een stage en nevenactiviteiten heeft ze ervaring opgedaan in onder meer marketing, projectmanagement en facility management. 

Ilona van den Ende en Vivian Menger - Adimon

Adimon laat op haar website weten verheugd te zijn met de nieuwe consultants. “Vivian’s enthousiasme, inlevingsvermogen en haar conceptuele kwaliteiten maken het dat ze draagvlak weet te creëren voor verandering. Binnen Adimon is Vivian de drijvende kracht voor het in kaart brengen en analyseren van bedrijfsprocessen, het (her)ontwerpen van organisatiestructuren en het vertalen van verandervraagstukken naar werkbare oplossingsinrichtingen.”

Over Van den Ende stelt het boutique adviesbureau: “Woorden die Ilona omschrijven zijn ondernemend, open, analytisch, gedreven en loyaal. Ze hecht veel waarde aan een positieve insteek en focust op de lange termijn, waardoor zij men weet te verbinden met de veranderingen die gaande zijn binnen de organisatie. Binnen Adimon is Ilona de drijvende kracht achter het verbinden van de behoeften van verschillende stakeholders.” 

Adimon telt met de uitbreiding van de twee nieuwe junior consultants een team van acht consultants. Het adviesbedrijf is in 2002 opgericht door Jan Melis, en wordt sinds 2011 bestuurd door Ivo Melis. Adimon richt zich op organisatieadviesvraagstukken in met name de sectoren zorg, het sociale domein en industrie.