Nieuw logo voor IT consultancybureau Sytac uit Haarlem

09 december 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Sytac IT Consulting, een expert op het gebied van Java en front-end technologieën, heeft een nieuw logo geïntroduceerd. Het nieuwe Sytac-logo dient als basis voor verbeteringen van de huisstijl en de website van het bureau, die in het voorjaar van 2017 worden doorgevoerd.

Met ongeveer 200 consultants op project bij grote organisaties is Sytac een van de grotere IT consulting organisaties van ons land. Het bureau uit Haarlem onderscheidt zich door een relatief senior resourcing model – consultants hebben allemaal minimaal 7 jaar praktijkervaring – en door de focus op drie sectoren: de luchtvaart, bancaire sector en overheid. Sytac levert experts met Java, Agile en Testing expertise en ondersteunt opdrachtgevers bij digitale transformaties en het inrichten van (scrum) teams.

Nieuwe logo van Sytac IT Consulting

Het nieuwe logo van Sytac is gebaseerd op de zeshoekige vorm als symbool van grenzeloze samenwerking, integrale oplossingen en continue verbindingen tussen verschillende technologieën. De verschillende tinten oranje staan voor gebalanceerde rust, perspectief en vertrouwen, aldus Bert Kraaikamp, de CEO van Sytac die tien jaar geleden het bedrijf oprichtte.

Kraaikamp: “Het nieuwe logo geeft de kernwaarden van Sytac goed weer: we hechten veel waarde aan kwaliteit en onze voorkeur om met bewezen technologieproducten en technieken te werken. Om up-to-date te blijven over nieuwe ontwikkelingen besteden wij natuurlijk ook veel aandacht aan kennisoverdracht. Dat wordt ook door klanten erkend.”