Drie nieuwe junior consultants voor inkoopbureau In2Talent

06 december 2016 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Inkoopbureau en detacheerder In2Talent heeft zijn team onlangs uitgebreid met drie nieuwe jonge professionals: Lukas Reinders, Rudie van der Beek en Laurens van Vlaardingen. De drie talenten studeerden allemaal recentelijk af en zullen als junior consultants bij klanten worden ingezet, terwijl ze worden opgeleid tot volwaardige inkoopprofessionals.  

Als onderdeel van personeelsbemiddelingsbureau InQuest, is In2Talent een specialist in werving en selectie, detachering, opleiding en begeleiding van jonge inkoopprofessionals. Al meer dan vijftien jaar helpt het bureau inkooporganisaties met het realiseren van hun organisatiedoelstellingen, door jonge inkoop- en supply chain management professionals te laten instromen in zowel tijdelijke als vaste functies. De young professionals maken onderdeel uit van het In2Talent groeiprogramma, waarin ze naast hun werk voor klanten intensief begeleid worden en een opleiding volgen tot volwaardige inkoop- en supply chain management (SCM) professionals.

De jonge talenten worden bij de klanten van het bureau onder meer ingezet op het gebied van interim management, (bijvoorbeeld voor tijdelijke invulling van functies op een inkoopafdeling), inkoopmanagement (bijvoorbeeld het begeleiden van inkooptrajecten of een aanbesteding, of het opstellen van een inkoopbeleidsplan), contract- en leveranciersmanagement (zoals het inventariseren van contracten of het sturen op naleving ervan) of project management (full time of part time). In2Talent werkt onder meer voor grote bedrijven als: Tata Steel, Heineken, Rijkswaterstaat, ING, NIKE, TU Delft, De Haagse Hogeschool, en gemeente Rotterdam.

Drie nieuwe junior consultants voor inkoopbureau In2Talent

In lijn met de groeiende vraag vanuit de markt naar inkoopprofessionals heeft In2Talent onlangs drie nieuwe young professionals aan zich weten te binden: Lukas Reinders, Rudie van der Beek en Laurens van Vlaardingen. De drie junior consultants worden momenteel ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Een korte introductie van de drie nieuwe aanwinsten:

Lukas Reinders studeerde in 2016 af in Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Gedurende deze periode liep hij onder andere stage bij ISS Integrated Facility Services, waar hij het HSE-beleid (‘Health, Safety and Environment’) van het bedrijf inventariseerde en evalueerde, en bij Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer, waar hij onderzocht hoe de stichting zijn energiebeheer kan optimaliseren. Reinders voltooide eerder dit jaar zijn afstudeeronderzoek bij PwC, waar hij onderzocht hoe de toegevoegde waarde van een strategisch partnerschap tussen PwC en ISS inzichtelijk en meetbaar gemaakt kon worden. Sinds oktober van dit jaar heeft hij zich aangesloten bij In2Talent.

Rudie van der Beek rondde eerder dit jaar een Bachelor af aan de Hogeschool van Rotterdam, in de richting van Logistiek en Economie (en Supply Chain Management). Gedurende zijn opleiding was hij zo’n twee jaar werkzaam op de Supply Chain afdeling van AGF-groothandel The Greenery. Daar was hij onder meer verantwoordelijk voor het zo optimaal mogelijk laten verlopen van de operationele processen binnen het distributiecentrum in Barendrecht. Samen met een team stuurde hij de afdelingen Productie en Warehousemanagement aan en was verantwoordelijk voor de tijdige verladingen van groenten en fruit en het voorkomen van vertragingen in de supply chain van The Greenery's klanten. Begin november besloot de young professional zich aan te sluiten bij In2Talent. Over die keuze zegt hij: “Ik ben een ambitieus, vastberaden en leergierig persoon met een passie voor inkoop. Om die reden heb ik gekozen voor In2Talent.”

Laurens van Vlaardingen behaalde dit jaar zijn master in Supply Chain Management aan de Erasmus University Rotterdam. Gedurende zijn studie liep hij stage bij Quooker – waar hij onder andere onderzoek deed naar innovatie en zich toelegde op organisatieverbetering – en bij Heineken Maleisië, waar hij in Kuala Lumpur deel uitmaakte van de Trade Marketing Department en zich bezighield met project management, resultaatanalyses van promoties en interne communicatie. De afgelopen jaren heeft Van Vlaardingen een sterke interesse in de gebieden inkoop en supply chain management ontwikkeld en om die reden wil hij zich, in lijn met zijn nieuwe uitdaging binnen In2Talent, verder ontwikkelen op deze vakgebieden.