René van Eijk en Ron Saraber directeuren bij Contakt Consulting

26 mei 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

René van Eijk en Ron Saraber zijn per 1 april 2016 aangesteld als directeuren bij Contakt Consulting. Samen met de twee oprichters van de Utrechtse ICT adviseur gaan zij zich richten op het verder uitbouwen van de dienstverlening.

Contakt Consulting is een netwerkorganisatie van ICT-adviseurs en professionals. Het bedrijf, opgericht in 1999 door Ronald van Putten en Ruud Wijnants, focust zich met name op de sectoren retail, finance, media, zakelijke dienstverlening, transport & logistiek en bouw.

Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar ICT-diensten – waaronder op het vlak van business alignment, projectmanagement, software implementaties en datamanagement – hebben Van Putten en Wijnants besloten het managementteam uit te breiden met twee ervaren professionals: René van Eijk (46) en Ron Saraber (40).

Van Eijk, voorheen business consultant bij VVA, heeft zijn sporen verdiend als projectmanager van selectie- en implementatietrajecten van softwareoplossingen, als consultant en trainer. Hij heeft projecten uitgevoerd bij onder andere Staatsloterij, KNVB, Rabobank en diverse woningcorporaties. Saraber heeft hiervoor jarenlang gewerkt bij onder meer Pon, LogicaCMG (tegenwoordig CGI), Atos Origin (tegenwoordig Atos) en Vattenfall.

René van Eijk, Ron Saraber, Ronald van Putten, Ruud Wijnants - Contakt Consulting

Van Eijk wordt binnen Contakt Consulting verantwoordelijk voor het Competence Center ‘Selecteren & Implementeren van software-oplossingen’. “Contakt Consulting heeft veel klanten begeleid bij het selecteren en implementeren van software-oplossingen. René zal dit kennisdomein verder ontwikkelen en in de markt zetten,” aldus Van Putten en Wijnants. Van Eijk over zijn nieuwe functie: “Klanten helpen in het selecteren en implementeren van software-oplossingen, waardoor zij het verschil kunnen maken. Dat is de opgave die we als Contakt graag waarmaken samen met klanten en leveranciers.”

Saraber gaat leiding geven aan het Competence Center ‘Informatie- en Datamanagement’. “Ron heeft resultaten bereikt in het opzetten van practices, het in de markt zetten van concepten, ontwikkelen van visies en het oplossen en vormgeven van informatie-architectuur vraagstukken. Wij zijn ervan overtuigd dat Ron in staat is om de nieuwe strategie rondom Informatie- en datamanagement bij Contakt Consulting verder uit te bouwen en te vermarkten.” Saraber laat weten dat hij zich verheugt op zijn nieuwe uitdaging, en voegt toe: “Ik kijk ernaar uit om onze klanten mooie stappen te kunnen laten maken op het gebied van Informatie- en Datamanagement, samen met de Contakt Consulting collega’s en een solide partnernetwerk.”