Zander Colaers nieuwe Managing Director Cegeka Nederland

16 mei 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zander Colaers is benoemd tot Managing Director van Cegeka Nederland. Colaers is sinds begin 2015 COO van de infrastructuurtak van de gehele Cegeka Groep en zal deze rol verder blijven invullen. Als Managing Director van het Nederlandse kantoor van Cegeka zal Colaers samen met zijn team de groeistrategie van Cegeka in ons land verdere invulling gaan geven.

Met meer dan 3.500 werknemers wereldwijd is Cegeka Groep een Europese ICT dienstverlener* die zijn klanten onder meer ondersteunt met IT-consultancyopdrachten, integratie van ICT infrastructuur, en de ontwikkeling en implementatie van outsourcing toepassingen. Het van origine Belgische ICT-bedrijf huisvest ICT van zijn klanten in de eigen datacenters in Hasselt en Geleen. In Nederland heeft Cegeka 350 medewerkers in dienst verspreid over vestigingen in Veenendaal en Eindhoven.

Zander Colaers - Cegeka

Onlangs heeft Cegeka een nieuwe benoeming in de top bekendgemaakt. Zander Colaers, sinds begin 2015 COO van de infrastructuurtak van de gehele Cegeka Groep, is onlangs ook benoemd als Managing Director van Cegeka Nederland. Colaers sloot zich in 2008 aan bij Cegeka en vervulde de afgelopen jaren meerdere rollen bij de Europese ICT dienstverlener. Zo was hij een jaar Director binnen de Infrastructuur tak van Cegeka en daarvoor bijna zes jaar Director van de Outsourcing divisie. Voor zijn komst naar Cegeka was Colaers Vice President Client Delivery bij Real Software. Ook werkte hij meer dan vijftien jaar in Nederland bij PinkRoccade en Philips in diverse directiefuncties. Zander Colaers heeft studies gevolgd op het gebied van informatica, transport & logistiek.

Cegeka Nederland zet de komende jaren zijn vizier op verdere groei*: “We zien veel groeiperspectieven in Nederland. We hebben intussen een klantenbase van 150 relaties. Met onze oplossingen zijn we zeer goed in staat om ons klantportfolio, met een focus op het middensegment, fors uit te breiden. Die ambitieuze groeistrategie willen we vormgeven via zowel autonome groei als overnames. Onze organisatiestrategie is gericht op het uitbouwen van een trusted partnership met klanten. Met een zeer enthousiast managementteam wil ik graag successen boeken en dat wordt ongetwijfeld hard werken. We zullen de nodige uitdagingen tegenkomen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we ons doel zullen bereiken”, licht Colaers de ambities toe.

* Cegeka heeft vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië Nederland, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië en levert diensten aan klanten in heel Europa.

** In 2015 realiseerde Cegeka Groep een omzet van €369 miljoen, een groei van 31% ten opzichte van 2014.