Marc van Nuland volgt Lex Geerdes op als Aon-topman

23 maart 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na 30 jaar trouwe dienst heeft Lex Geerdes, Country Manager Aon Nederland, besloten de verzekeringsmakelaar en risico-adviseur te verlaten. Geerdes wordt opgevolgd door Marc van Nuland, die de functie van Country Manager combineert met zijn huidige positie als CEO van Aon Risk Solutions.

Lex Geerdes is al sinds 1986 in dienst bij Aon. In de afgelopen drie decennia vervulde hij diverse commerciële en management functies. De afgelopen tien jaar gaf hij leiding aan Aon Nederland – onder zijn hoede is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste zakelijke dienstverleners van ons land. Sinds maart 2013 gaf Geerdes ook leiding aan de Benelux en Centraal-Oost-Europa (CEE) Risk Solutions praktijk van Aon.

Voor de vertrekkend topman is het een natuurlijk moment om het stokje over te dragen. “Ik kijk terug op een prachtige periode bij Aon. Het is nu een goed moment om het leiderschap over te dragen”, zegt Geerdes. “Het is voor mij een fantastische ervaring geweest.”

Geerdes wordt opgevolgd door Marc van Nuland, die de functie van Country Manager van Aon Nederland zal combineren met zijn huidige positie als CEO van Aon Risk Solutions Nederland. President-commissaris Gerard Hoetmer ziet in Van Nuland de logische kandidaat om het stokje over te nemen. “Marc heeft zich binnen Aon bewezen en is goed ingevoerd om de leidende rol van Aon in Nederland te versterken en de groeistrategie van Aon in EMEA te ondersteunen”, aldus Hoetmer.

De komende maanden staan voor Geerdes in het teken van de overdracht van zijn verantwoordelijkheden. “Hierna ga ik beginnen aan het volgende hoofdstuk van mijn professionele leven.”