Suzanne Tummers versterkt retailpraktijk van IG&H Consulting

09 maart 2016 Consultancy.nl

IG&H Consulting & Interim heeft zijn retailpraktijk uitgebreid met Suzanne Tummers, die begin deze maand is aangesteld als senior consultant. Tummers is afkomstig van Bidvest Deli XL, waar ze de afgelopen vijf jaar uitgroeide tot business consultant. Bij IG&H zal Tummers zich binnen de afdeling Retail richten op het oplossen van de uitdagingen waar de retailsector momenteel mee kampt.

Suzanne Tummers studeerde in 2010 cum laude af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen waar zij de master American Studies volgde. Ze begon haar loopbaan binnen de FMCG sector, bij Deli XL, een Nederlandse cateringorganisatie die onder meer de horeca en zorginstellingen bedient. Tummers startte er als Supply Chain Responsibility Expert, en groeide na twee jaar door in de rol van project manager, waarbij ze onder andere verantwoordelijk was voor vier projecten op het gebied van duurzaamheid en leiding gaf aan een klein projectteam. Vervolgens vervulde Tummers binnen Bidvest Deli XL ruim een jaar een interim positie, waarbij ze verantwoordelijk was voor het managen van een team van specialisten op het gebied van onderzoek, marketing, project management, consultancy en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo), en gezamenlijk een strategie binnen de zorgmarkt ontwikkelde. Uiteindelijk groeide Tummers binnen Bidvest Deli XL door naar de rol van business consultant en gaf ze het management team en bestuurders advies bij strategische vraagstukken.

Tummers, die de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan op onder meer het gebied van marktonderzoek, duurzaamheid, strategie en risicoanalyses, besloot onlangs om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Sinds begin deze maand is ze als senior consultant aan de slag gegaan bij IG&H Consulting & Interim, met 120+ adviseurs een van de grotere consultancybureaus van ons land. Het adviesbedrijf uit Utrecht richt zich op opdrachtgevers in met name drie sectoren: Financial Services, Health en Retail en Trade & Logistics.

De overstap van Tummers naar IG&H is een bewuste keuze geweest, omdat ze hierdoor andere organisaties kan helpen met lastige vraagstukken. “Bij IG&H wil ik op strategisch en tactisch niveau vraagstukken oplossen die werkelijk impact hebben”, aldus Tummers, die daar bovendien aan toevoegt: “Bij IG&H wil ik mijn in de FMCG-sector opgedane kennis en ervaring toepassen en verder uitbreiden.” Binnen de afdeling Retail richt Tummers zich in haar nieuwe rol inmiddels op het oplossen van de uitdagingen waar de retailsector anno 2016 mee kampt.

Nieuws

Meer nieuws over