Jorgo Hameetman Director bij Crowe Horwath Peak

26 februari 2016 Consultancy.nl

Crowe Horwath Peak, de Nederlandse member firm van Crowe Horwath, heeft Jorgo Hameetman benoemd tot Director audit & assurance. Hameetman maakte vorig jaar de overstap van Grant Thornton, waar hij vier jaar werkzaam was in de audit praktijk.

Jorgo Hameetman (32) heeft meer dan 10 jaar werkervaring in de accountancy- en auditbranche. Hij begon zijn loopbaan begin 2005, na het afronden van zijn opleiding Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam, bij het Rotterdamse bureau Volte Accountants. Ruim twee jaar later maakte hij de overstap naar Mazars, waar hij bijna vijf jaar werkzaam bleef, in zijn laatste rol als Junior Manager. Medio 2011 verkaste Hameetman naar branchegenoot Grant Thornton – bij de accountancy- en adviesorganisatie deed hij ervaring op in verschillende sectoren, waarbij zijn focus vooral lag op het MKB en familiebedrijven.

Gedurende zijn periode bij Mazars en Grant Thornton behaalde Hameetman nog een Master in Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit en zijn Register Accountant (RA) titel aan dezelfde instelling.

In de zomer van 2015 verbond Hameetman zich aan Crowe Horwath Peak, een middelgrote organisatie met drie vestigingen door het land, in Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. Crowe Horwath Peak is de Nederlandse partner van Crowe Horwath International, wereldwijd een top-10 speler op het gebied van accountancy en belastingadvies. Na een half jaar als Senior Manager aan de slag te zijn geweest is Hameetman per 18 februari 2016 gepromoveerd tot Director. “Ik ben blij met het gestelde vertrouwen en zie veel kansen voor de ontwikkeling van het kantoor. Crowe Horwath Peak is een mooie organisatie waar inspirerende mensen werken,” aldus Hameetman over zijn benoeming.

Gijs Veenenbos, managing partner bij Crowe Horwath Peak, zegt dat hij “bijzonder blij” is met de stap van Hameetman, en voegt toe: “Jorgo is jong, ambitieus en gefocust en past perfect binnen het profiel van Crowe Horwath Peak. Met zijn benoeming zet ook ons kantoor een volgende stap. Jorgo zit vol met nieuwe ideeën en enthousiasme voor onze onderneming en klanten.”

Nieuws

Meer nieuws over