Informatiemanagement specialist DOCFactory koopt Infomare

19 februari 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

DOCFactory, een informatiemanagement specialist uit Rijswijk, heeft branchegenoot Infomare overgenomen. Als onderdeel van de deal verdwijnt de naam Infomare van het toneel en worden alle activiteiten gerebrand tot DOCFactory.

Infomare is, net als DOCFactory, gespecialiseerd in projecten voor archief-, data- en documentbeheer. Het bedrijf is gevestigd in Zeeland en werkt in Nederland en België.

Afgelopen maand maakte Hanneke Smulders, eigenaar en oprichter van Infomare, bekend dat ze de onderneming heeft verkocht aan DOCFactory, een bedrijf dat zich specialiseert in ICT-advies en informatiemanagement. Het bedrijf uit Rijswijk staat opdrachtgevers bij met adviesdiensten, daarnaast ondersteunt het de uitrol van IT-implementaties met onder andere proces-, project- en verandermanagement. Ook verzorgt het bureau 0-metingen en voert het audits uit op gehanteerde normen als NEN 2082, ISO15489 en Baseline.

“Infomare is een mooi bedrijf, met een goede naam, dat bekend staat om haar kwaliteit en resultaten voor opdrachtgevers. De activiteiten van Infomare sluiten aan op en passen binnen de informatie- en archiefmanagement activiteiten van DOCFactory. Met de overname breiden we onze activiteiten in kwalitatief opzicht nog verder uit,” aldus Monique Vermeulen, medeoprichter van DOCFactory.

Smulders voegt hier aan toe: “Ik ben zeer content met deze stap. DOCFactory geeft mij alle vertrouwen dat de klanten van Infomare bij hen in goede handen zijn.” De werkzaamheden en het relatiebeheer van Infomare zijn formeel per 1 januari 2016 verder gegaan onder de naam DOCFactory – klanten en overige stakeholders zijn op de hoogte gebracht.