Subsidiebureau SUBtracers opent vestiging in Groningen

05 februari 2016 Consultancy.nl

SUBtracers heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Groningen, het tweede kantoor naast hun bestaande vestiging in Amsterdam-Duivendrecht. Om leiding te geven aan het nieuwe kantoor heeft SUBtracers Djamel Lootsma aangesteld als strategische partner. Lootsma is software ontwikkelaar en heeft jarenlang als WBSO-specialist voor de RVO gewerkt en versterkt in zijn nieuwe rol het WBSO ICT team.

In 2010 richtten Sander Wolfensberger en Radha Rambharos SUBtracers op, een subsidieadviesbureau gespecialiseerd in het aanvragen van subsidies, kredieten, fiscale bijdragen en andere vormen van financiering voor het MKB, multinationals, instellingen en (semi-) overheden. Alvorens SUBtracers te starten werkte Wolfensberger onder meer als Manager Financial Subsidy Services bij Ineum Consulting (inmiddels Kurt Salmon) en daarvoor enkele jaren als Consultant bij accountants- en advieskantoor EY. Ook medeoprichter Rambharos werkte enkele jaren bij Ineum Consulting (als Senior Manager) en zo’n vijfenhalf jaar bij EY (in haar laatste rol als Manager).

De laatste jaren heeft het subsidieadviesbureau een sterke groei doorgemaakt. Naast een snel groeiend cliëntportfolio – onder de klantenkring van SUBtracers bevinden zich bekende namen als Tata Steel, Achmea en Ziggo – groeide het bureau ook door acquisities en strategische samenwerkingsverbanden met accountants. Anno 2016 bestaat het team van SUBtracers inmiddels uit veertien consultants.

Om in te spelen op de groeiende vraag naar hun dienstverlening, besloot SUBtracers onlangs zijn activiteiten verder uit te breiden, door naast het huidige kantoor in Amsterdam-Duivendrecht een tweede vestiging te openen in Groningen. “Hierdoor zijn we in staat om de noordelijke provincies beter te bedienen”, licht SUBtracers het besluit toe. Het nieuwe kantoor richt zich niet alleen op internationale en landelijke subsidies, maar ook subsidies die specifiek zijn voor de Noordelijke regio of bijvoorbeeld Groningen.

Om leiding te geven aan het nieuwe kantoor heeft SUBtracers Djamel Lootsma aangetrokken, die jarenlang als WBSO-specialist voor de RVO heeft gewerkt. Ook was hij daarvoor enkele jaren in dienst bij ICT dienstverlener Atos, als ontwikkelaar en technisch specialist, en PinkRoccade (als ontwikkelaar). In zijn nieuwe rol bij SUBtracers zal Lootsma het WBSO ICT team van het subsidieadviesbureau versterken. SUBtracers: “Wij zijn erg trots dat Djamel voor ons heeft gekozen vanwege de uitstekende indruk die hij bij RVO van ons heeft gekregen.”

Nieuws

Meer nieuws over